Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Άγγελος Βουράκης για τις επιθέσεις στη Φαίη Σκορδά: «Κάποιοι άνθρωποι αξίζουν μόνο απαξία»

"Η Φαίη είναι πάρα πολύ έμπειρη, ώστε να μπορεί να προγραμματίσει και να περιφρουρήσει τη δουλειά της", σημειώνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Άγγελος Βουράκης. Τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ συνάντησε η ρεπόρτερ της εκπομπής Σοφία Μανουσακίδου, ρωτώντας τον για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, καθώς και τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς η παρουσιάστρια από πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Φέτος είναι γενικά μία ωραία, ήρεμη χρονιά και καλύτερη για εμένα. Το θέμα είναι να μπορέσεις να είσαι εσύ ήρεμος μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει και ο καθένας κρατάει αυτό που μπορεί», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Βουράκης.

«Η Φαίη είναι πάρα πολύ έμπειρη, ώστε να μπορεί να προγραμματίσει και να περιφρουρήσει τη δουλειά της. Οπότε αυτό κάνει και κοντά σε αυτό περιφρουρεί και εμάς, τους συνεργάτες της», τονίζει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στην κάμερα του Star.

«Είμαι πάρα πολύ καλά με τη Φαίη και θα ήθελα αυτό να συνεχίσει, είναι ξεκάθαρο. Είναι μία καλύτερη χρονιά και για μένα, πέρσι δυσκολεύτηκα, γιατί το έκανα πρώτη φορά. Κατάλαβα ότι αυτή η δουλειά δεν είναι μόνο «χαχαχα», έχει έναν κόπο και μία σοβαρότητα», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Άγγελος Βουράκης.

Δειτε το βιντεο εδω

«Κάποιες συμπεριφορές και κάποιοι άνθρωποι αυτό που χρειάζονται είναι η απαξία και τίποτα άλλο», απαντά ο Άγγελος Βουράκης για τις επιθέσεις που δέχεται η Φαίη Σκορδά από πρόσωπα της τηλεόρασης, αφήνοντας αιχμές.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου