Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Αυτός είναι ο χάρτης με τις εύκολες γυναίκες στον κόσμο: Σε ποια θέση είναι οι Ελληνίδες;

Ο Nicholas Jack, Αμερικάνος συγγραφέας ασχολείται με τις σχέσεις των δυο φύλων και πολλές φορές έχει δώσει συμβουλές στους άνδρες για το πώς μπορούν και κατακτήσουν μια γυναίκα

Πολλά από τα βιβλία του έχουν σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία και κυκλοφορούν μαζικά στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να χαρτογραφήσει το πόσο απελευθερωμένες είναι οι γυναίκες στο σεξ και πόσο εύκολα παραδίδονται στις σεξουαλικές διαθέσεις των ανδρών. Ο χάρτης που δημιούργησε από την μικρή έρευνά του είναι αρκετά αποκαλυπτικός.

Οι γυναίκες που δεν έχουν ταμπού στο σεξ και εύκολα παραδίνονται στους άνδρες βρίσκονται στο Περού, τη Βολιβία. Άγιος Δομίνικος, Αγκόλα, Ζάμπια, Κογκό, Αιθιοπία, Καμερούν, Τανζανία, Ζιμπάμπουε, Μοζαμβίκη είναι από τις χώρες με τις πιο απελευθερωμένες γυναίκες. (Στο χάρτη αποτυπώνονται με το πράσινο χρώμα).

Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Βοσνία, Σερβία, Ουγγαρία, Μογγολία, Κίνα, Βραζιλία, Μεξικό, Βενεζουέλα, Ισημερινός, Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία ειναι οι χώρες με τις “εύκολες” γυναίκες.

Οι γυναίκες στην Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ χαρακτηρίζονται ως μέτριας ευκολίας γυναίκες (κίτρινο χρώμα) ενώ στην Τουρκία στην Ιταλία και στην Ισπανία (καφέ χρώμα οι γυναίκες πιο δύσκολα πείθονται να κάνουν έρωτα.

Και με βαθύ κόκκινο είναι οι χώρες με τις εξαιρετικά δύσκολες γυναίκες . Ιράν, Ιράκ, Ιορδανία, Σρι Λάνκα, Αίγυπτος, Συρία, Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Ομάν είναι μερικά

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου