Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Γαρίδες με σάλτσα κάρυ

Έτοιμες σε 10 λεπτά

Υλικά

  1. 200 γρ. μεγάλες ωμές γαρίδες
  2. 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  3. Ένα μικρό κομμάτι τζίντζερ, τριμμένο
  4. 2 κ. σ. πάστα κάρυ
  5. 400 γρ. κονσέρβα γάλα καρύδας
  6. Λίγο κόλιανδρο
  7. Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.

Βήμα 2

Σοτάρετε το σκόρδο και το τζίντζερ για μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, ανακατέψτε την πάστα κάρυ και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.

Βήμα 3

Προσθέστε το γάλα καρύδας και αφήστε το να σιγοβράσει.

Βήμα 4

Προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.

Βήμα 5

Πασπαλίστε με τον κόλιανδρο και σερβίρετε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου