Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα και τη Βάσω»

«Κάλεσε η Μιμή Ντενίση την Κατερίνα να κάνει ένα ρόλο, που έτυχε να τον έχει κάνει η Αθηνά, που έτυχε να τον έχει κάνει η Βάσω», λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με το “θέμα” που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στην Ελένη.

Εκεί, η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση, αναφέροντας παράλληλα και το όνομα της Βάσως Λασκαράκη, η οποία με τη σειρά της απάντησε μέσω της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

«Φυσικά και το παρακολούθησα. Άρχισε να χτυπάει το κινητό και λέω κάτι συνταρακτικό έχει γίνει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει αυτό από το πουθενά. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση, τελείωσε η σεζόν. Πήγε η Αθηνά Οικονομάκου, έπαιξε εξαιρετικά και αυτή, τελείωσε η σεζόν. Πήγε μετά η Κατερίνα Γερονικολού, έπαιξε τον ίδιο ρόλο, τελείωσε η σεζόν… Αυτό είναι, τίποτα άλλο!», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ Κατερίνας και Βάσως, έχουμε βρεθεί μαζί έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τώρα, γιατί υπάρχει θέμα, ενώ δεν υπάρχει θέμα… Αυτή τη στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που πιθανότατα υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο. Κάλεσε η Μιμή Ντενίση την Κατερίνα να κάνει ένα ρόλο, που έτυχε να τον έχει κάνει η Αθηνά, που έτυχε να τον έχει κάνει η Βάσω…».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου