Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα είναι σπουδαία μητέρα, είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναβρούν με την Όλγα»

Τι "αποκάλυψε" για τη συνεργασία με τον γαμπρό του, Μάριο Καπότση;

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν ο Λευτέρης Πανταζής και η Κόνι Μεταξά, αναχωρώντας για περιοδεία σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία. Πατέρας και κόρη μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, αναφερόμενοι μεταξύ άλλων και στις μεταξύ τους σχέσεις.

«Είχαμε δουλέψει μόνο μία φορά με τον πατέρα μου στην Αθήνα το 2013. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω live εμφανίσεις, ήθελα να εστιάσω στην εταιρεία μου και στα social media», δηλώνει η Κόνι Μεταξά.

«Δεν μένουμε μαζί, μένουμε όμως στην ίδια περιοχή. Συγκατοικούσαμε για ένα διάστημα, όταν είχα γυρίσει από την Αμερική. Δεν μαλώναμε τόσο πολύ, αν και μου συμπεριφέρεται λες και είμαι 5 χρονών», συμπληρώνει η νεαρή τραγουδίστρια.

«Τσακωνόμασταν, μετά τα βρίσκαμε, μετά χορεύαμε, μετά τραγουδούσαμε. Έτσι πάνε αυτά», σχολιάζει από την πλευρά του ο Λευτέρης Πανταζής.

Στη συνέχεια των δηλώσεων, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε και για τις φήμες που θέλουν την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα, να έχουν μαλώσει.

«Ξέρω ότι η Άντζελα είναι σπουδαία μητέρα, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναβρούν», απαντά ο Λευτέρης Πανταζής.

«Στη δική μας περίπτωση πέντε λεπτά κρατάει η ένταση, το ξέσπασμα. Μετά συναντιόμαστε μέσα στο σπίτι και τα βρίσκουμε. Ευτυχώς τώρα στην περιοδεία θα την ζήσω και θα την χορτάσω», δηλώνει ο Λευτέρης Πανταζής, με την Κόνι Μεταξά να τονίζει: «Ποτέ δεν πρέπει να περνάς πάρα πολύ χρόνο μαζί με τον άλλο, όποιος κι αν είναι αυτός».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας ο Λευτέρης Πανταζής «αποκάλυψε» και τη συνεργασία με τον γαμπρό του, Μάριο Καπότση, αφού ο γνωστός πολίστας γράφει στίχους για αρκετούς λαϊκούς καλλιτέχνες.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου