Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Άντζελα Δημητρίου – Ξεσπά η δικηγόρος της: «Υπέστη μια άθλια συμπεριφορά, θέλουν να τη βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο»

«Της έκαναν ξεκάθαρα μπούλινγκ. Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές», είπε η δικηγόρος Βάσια Καπερνάρου.

Ο χαμός που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, δεν λέει να κοπάσει. Στη μέση έχουν μπει οι δικηγόροι, οι οποίοι μιλούν γι’ αυτή τη διαμάχη, μετά και τη συνέντευξη που έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια στο περιοδικό ΟΚ.

Σήμερα, λοιπόν, στο Happy Day μίλησε η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου, η κυρία Βάσια Καπερνάρου.

«Η κυρία Άντζελα Δημητρίου είναι βαθύτατα στεναχωρημένη από τη συμπεριφορά της κόρης της και του γαμπρού της κατά την περιοδεία της στην Αμερική. Η κυρία Δημητρίου υπέστη μια τραγική συμπεριφορά, μια άθλια συμπεριφορά. Η κόρη της και ο γαμπρός της απομακρύνθηκαν με εντολή της παραγωγής, διότι δημιουργούσαν εντάσεις και φασαρίες. Η άλλη πλευρά συνεχίζει να την συκοφαντεί, να την διασύρει.

Προσπαθούν να τη βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο και να παρουσιάσουν την κατάσταση εντελώς αλλοιωμένη. Μιλάμε για μια γυναίκα που έχει δώσει τη ζωή της για να μην τους λείπει τίποτα και για να προσπαθεί συνεχώς να μεριμνά και να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους. Της έκαναν ξεκάθαρα μπούλινγκ. Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές», είπε αρχικά η δικηγόρος Βάσια Καπερνάρου.

Δειτε το βιντεο εδω

Η Βάσια Καπερνάρου είπε στη συνέχεια: «Είναι ποτέ δυνατόν η κυρία Δημητρίου να ανάγκαζε τον γαμπρό της να κλείσει την κερδοφόρα επιχείρησή του, για να κάνει τι; Ένας ενήλικας παντρεύεται και κάνει οικογένεια και ακούει τι του λέει η πεθερά του; Η κυρία Δημητρίου δεν κινήθηκε νομικά γιατί σέβεται τη μητρότητα. Η Άντζελα Δημητρίου θέλει να σταματήσουν να τη συκοφαντούν και να την προσβάλουν».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου