Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Αθηνά Αφαλίδου: «Ο σύζυγός μου διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin στο 4ο στάδιο»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού.

Την Αθηνά Αφαλίδου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (7/2).

Η γνωστή ηθοποιός και TikToker μίλησε για την στροφή που έκανε στην επαγγελματική της ζωή, την ενασχόλησή της με τη σάτιρα και την τηλεόραση, ενώ εξομολογήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της.

«Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από το 2012. Παντρευτήκαμε το 2016 από έρωτα και παράφορη αγάπη. Με τον καιρό δεθήκαμε πολύ παραπάνω, γιατί έχουμε ζήσει και πάρα πολλά, έχουμε δώσει δυνατές μάχες», δηλώνει η Αθηνά Αφαλίδου.

«Το 2017 ο σύζυγός μου άρχισε να έχει κάποιους πόνους στη μέση. Στην αρχή ήταν ενοχλητικοί, μέχρι να κάνουμε μία σειρά εξετάσεων έγιναν αφόρητοι. Νοσηλεύτηκε και διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin στο 4ο στάδιο», περιγράφει στη συνέχεια η ηθοποιός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Είναι ένας καρκίνος στο αίμα, μία πολύ δύσκολη μάχη που έχεις να δώσεις. Είναι μία χρόνια ασθένεια», επισημαίνει η Αθηνά Αφαλίδου.

«Εμείς είμαστε φωτεινό παράδειγμα. Ο άντρας μου ξεκίνησε μία σειρά από χημειοθεραπείες, είχε κάποιες υποτροπές, δεν το βάλαμε κάτω όμως και συνεχίσαμε. Τώρα έχει κάνει μία θεραπεία με φάρμακα που παίρνουμε από χώρες της Ευρώπης και εδώ και 9 μήνες πηγαίνουμε πολύ καλά και σταθερά. Κάνουμε τις εξετάσεις μας κάθε 3μηνο και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», επισημαίνει η Αθηνά Αφαλίδου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου