Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Ελένη Χατζίδου για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα θυμώσει πάρα πολύ, πού σταματάνε τα όρια;»

«Μιλήσαμε μετά, τα έχουμε λύσει με τη Σταματίνα», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Με αφορμή τα όσα είπε χθες ο Γιάννης Στάνκογλου στην Ελεονώρα Μελέτη για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, η Ελένη Χατζίδου εξομολογήθηκε τη δική της αντίστοιχη «περιπέτεια».

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου, όταν η ίδια ήταν έγκυος και το είχε πει μόνο στους κοντινούς της ανθρώπους, το Happy Day αποκάλυψε την είδηση, κάτι που είχε κάνει την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έξαλλη.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλα. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Όταν εγώ ήμουν έγκυος, δεν το είχα ανακοινώσει, το είχα πει μόνο στους πολύ κοντινούς μου. Η πρώτη εκπομπή που βγήκε και το αποκάλυψε ήταν το Happy Day, η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχα θυμώσει πάρα πολύ! Ήταν κάτι που ήθελα εγώ να το ανακοινώσω, να πω εγώ τη χαρά μου, ήταν κάτι που ίσχυε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μιλήσαμε μετά, τα έχουμε λύσει με τη Σταματίνα. Αλλά θέλω να πω ότι πού σταματάνε τα όρια; Μέχρι που μπορεί κάποιος να ανακοινώσει κάτι που ακόμα εσύ μπορεί να μη θες να το πεις».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου