Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Παπακώστας για τη διάρρηξη στο μαγαζί του: «Είχαν αιχμάλωτο τον λαντζιέρη με μαχαίρι»

"Ο υπάλληλος φοβήθηκε ο καημένος, είναι καλά και στενοχωρήθηκα πολύ γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί και δουλεύει για 7 χρόνια τώρα και λέω ο καημένος πήγε να τη βρει από παιδιά που είναι στην ηλικία των παιδιών του στο Μπαγκλαντέζ"

Ο Γιώργος Παπακώστας μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και στην Μυρσίνη Κόντου για τη διάρρηξη που έγινε για δεύτερη φορά στο κατάστημά του.

«Έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο. Ειδικά στην περιοχή της Νέας Σμύρνης έχουμε ανασφάλεια οι επιχειρηματίες γιατί είναι καθημερινό φαινόμενο να υπάρχουν ζημιές από αυτή τη συμμορία ανηλίκων. Οι ζημιές που έγιναν δεν ήταν ιδιαίτερης σημασίας, κάτι σπασμένες πόρτες. Ξέρω τώρα και δεν αφήνω λεφτά στο μαγαζί. Όλο αυτό που γίνεται στην κοινωνία με την ανασφάλεια πρέπει να σταματήσει» δήλωσε ο Γιώργος Παπακώστας.

«Είχαν αιχμάλωτο με μαχαίρι τον λαντζιέρη που καθάριζε το μαγαζί για να μην πάρει την αστυνομία. Ήμασταν τυχεροί γιατί τους είδε ένας περαστικός και πήρε την αστυνομία. Η αστυνομία ήρθε γρήγορα. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά που μπήκαν μέσα στο μαγαζί, ήξεραν το μαγαζί από την προηγούμενη φορά. Μετά από 7 λεπτά που ήρθε η αστυνομία, τα παιδιά είχαν φύγει σε 5 λεπτά, οπότε δεν τους προλάβαμε. Ο υπάλληλος φοβήθηκε ο καημένος, είναι καλά και στενοχωρήθηκε πολύ γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί και δουλεύει για 7 χρόνια τώρα και λέω ο καημένος πήγε να τη βρει από παιδιά που είναι στην ηλικία των παιδιών του στο Μπαγκλαντές.

Δειτε το βιντεο εδω

Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, το μόνο μου άγχος είναι αν είναι καλά οι συνεργάτες μου. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κακά παιδιά. Ελπίζω να βρούνε τον δρόμο και να επιστρέψουν στη  σχολεία τους, στα σπίτια τους, να βρούνε καμία δουλειά και αν θέλετε εγώ εδώ είμαι» κατέληξε ο Γιώργος Παπακώστας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου