Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Κάτια Ταραμπανκό: Αυτοί που λένε ότι το σ3ξ είναι υπερεκτιμημένο, κάνουν σ3ξ; – Έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή μου

«Με φλερτάρουν συχνά στα social media, μου στέλνουν περίεργα μηνύματα»

Την Κάτια Ταραμπάνκο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», με το μοντέλο και ηθοποιό να δηλώνει πως με μεγάλη της χαρά θα παρουσίαζε μία εκπομπή μόδας ή ταξιδιών. 

Το μοντέλο θα επιθυμούσε να αποκτήσει τρία παιδιά, αρκεί να βρει τον κατάλληλο σύντροφο. Μάλιστα, έχει φανταστεί πως θα ήταν ο γάμος της και το νυφικό της.

«Αυτοί που δηλώνουν ότι το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, κάνουν σεξ; Το σεξ έχει τη βαρύτητά του σε μία σχέση, δεν το θεωρώ υπερεκτιμημένο γιατί το φλερτ κρύβει έναν ερωτισμό».

«Με φλερτάρουν συχνά στα social media, μου στέλνουν περίεργα μηνύματα. Όταν είμαι χαρούμενη αισθάνομαι όμορφη, όταν είμαι πεσμένη ψυχολογικά νιώθω αντιαισθητική», είπε για την προσωπική της ζωή.

«Έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή μου σε κάθε ηλικία. Δεν με πειράζει καθόλου, μιλάμε για ανθρώπους που σκέφτονται με τελείως διαφορετικό τρόπο από εμένα και κακό», συμπληρώνει.

Δειτε το βιντεο εδω

Η Κάτια Ταραμπάνκο πρωταγωνιστεί στη μαύρη κωμωδία «Ή με έμενα ή με καμία» που θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου