Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Καθηλώνει ο Γιάννης Σεβδικαλής για το σοκαριστικό ατύχημα: «Πέρασαν δύο βαγόνια από πάνω μου, τα θυμάμαι όλα»

"Όταν ξαναγύρισα το κεφάλι μου, το τρένο ήταν δίπλα μου. Με χτύπησε μετωπικά, με πήρε από κάτω. Με κουτρουβαλούσε για 20-25 μέτρα κι εγώ, αφού σταμάτησε τελικά, δεν είχα λιποθυμήσει".

Στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου φιλοξενήθηκαν ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου. Το γνωστό ζευγάρι μίλησε στο «Στούντιο 4» της Τρίτης (6/2) για τη γνωριμία και τη σχέση τους, που αναπτύχθηκαν με αφορμή μία συνέντευξη που είχαν κανονίσει σχετικά με το σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα του παραολυμπιονίκη, που του στέρησε τα δύο του πόδια.

«Ήμουν στο Γκάζι και πήγαινα προς την Ιερά Οδό. Πήγα να περάσω τις γραμμές με το ποδήλατό μου. Κοιτάζω δεξιά και αριστερά, όλα ήταν καλά. Δεν υπήρχε θόρυβος, καμία σήμανση, κανένας φύλακας έξω. Δεν ερχόταν κανένα τρένο. Και ξαφνικά, όταν ξαναγύρισα το κεφάλι μου, το τρένο ήταν δίπλα μου», περιγράφει ο Γιάννης Σεβδικαλής.

«Με χτύπησε μετωπικά, με πήρε από κάτω, πέρασαν από πάνω μου δύο βαγόνια. Με κουτρουβαλούσε για 20-25 μέτρα κι εγώ, αφού σταμάτησε τελικά το τρένο, δεν είχα λιποθυμήσει. Δεν πίστευα αυτό που είχε γίνει και ότι ήμουν ζωντανός. Ήταν ένα θαύμα», συνεχίζει ο γνωστός παραολυμπιονίκης και οι περιγραφές του καθηλώνουν.

«Σύρθηκα, βγήκα έξω. Τα θυμάμαι όλα, δεν έχασα τις αισθήσεις μου. Αυτό είναι στον οργανισμό. Κάποιοι οργανισμοί κατεβάζουν ρολά, γιατί δεν μπορούν να το αντέξουν. Και κάποιοι άλλοι σε αφήνουν να το δεις, γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα σε βοηθήσει μετά, θα θυμάσαι πράγματα που θα είναι σημαντικά για εσένα, σωματικά και ψυχικά», αφηγείται αμέσως μετά ο Γιάννης Σεβδικαλής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Δειτε το βιντεο εδω

«Για μένα ήταν πολύ σημαντικό το ότι είχα τις αισθήσεις μου, γιατί κατάλαβα από τι γλίτωσα. Με το που είδα το άσπρο του νοσοκομείου, χαμογέλασα που ήμουν ζωντανός», κατέληξε στην σοκαριστική του ιστορία ο Γιάννης Σεβδικαλής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου