Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Ροζ γραμμές που έκαψαν κόσμο – Τι ζητούσαν οι άντρες

 

Ροζ γραμμές που έκαψαν κόσμο: Η βιομηχανία των ροζ γραμμών που έκλεισε σπίτια στη δεκαετία των 90

Η βιομηχανία των ροζ γραμμών ζει και βασιλεύει και καταγράφει κέρδη μέσα στην κρίση. 

Η αλήθεια είναι ότι οι εν λόγω εργασίες, πληρώνουν πολύ περισσότερο από μια συνηθισμένη δουλειά. Και έχουν ρουτίνα, όπως κάθε άλλη δουλειά.

Όταν ένας άντρας παίρνει τηλέφωνο σε μια ροζ γραμμή σχεδόν πάντα ζητά από τη γυναίκα που βρίσκεται στην άλλη άκρη του τηλεφώνου να παίξουν μια φαντασίωση.

Έτσι κι αλλιώς το όλο θέμα είναι μια φαντασίωση, αφού οι γυναίκες που εργάζονται στα 090 λένε ότι είναι ψηλές, αδύνατες, ξανθιές με μεγάλο στήθος, ότι φορούν μόνο τα εσώρουχά τους, ότι παίζουν με ένα δονητή κλπ.

Η πραγματικότητα φυσικά απέχει πολύ.

Τελοσπάντων, πάμε πίσω στις φαντασιώσεις. Οι ίδιες οι γυναίκες που το κάνουν λένε τι γουστάρουν περισσότερο να ακούν οι άντρες από το τηλέφωνο:

Μια από τις φαντασιώσεις τους είναι να το κάνουν με την πεθερά τους. Μάλλον θα πρόκειται για πεθερόπληκτους…

Ροζ Γραμμές: 8 top φαντασιώσεις των αντρών:

1. Τρίο με δύο γυναίκες στο κρεβάτι

2. Να βυζαίνουν ένα στήθος

3. Να βάζουν γυναικεία ρούχα

4. Να γλείφουν και να χαϊδεύουν έναν μεγάλο κ@λο

5. Να τους πιάσει στα πράσα η γυναίκα τους με μια γκόμενα στο κρεβάτι και να μπει και εκείνη στο παιχνίδι

6. Να περιγράφουν με λεπτομέρειες πως αυτοϊκανοποιούνται

7. Να το κάνουν με άτακτη ενήλικη μαθήτρια

8. Να το κάνουν με την πεθερά τους (!)


Μια από τις επαγγελματίες του χώρου, η 57χρονη Jenny Ainslie-Turner, αποκαλύπτει πόσα παίρνει για αυτή τη δουλειά και περιγράφει τις εμπειρίες της. Ενας από τους πελάτες της μια φορά της είχε ζητήσει να τον φανταστεί ως γουρούνι και να τον μαγειρέψει…

«Μιλάω στο τηλέφωνο από 6 έως 14 ώρες τη μέρα, έτσι το μεροκάματο μπορεί να φτάσει και τα 500 ευρώ. Πάντοτε στο τηλέφωνο απαντάω με το όνομα “Jolene”. Οι πελάτες μου είναι από έφηβοι έως γέροι. Για κάποιους είμαι μια μικρή νυμφομανής, για άλλους αυτό που πραγματικά είμαι, μια ώριμη γυναίκα που μπορεί να τους περιποιηθεί πολύ καλά.

Ολο αυτό είναι ένα παιχνίδι φαντασίας. Λόγω της ανωνυμίας, μπορούν να μου λένε ό,τι θέλουν, όσο πρόστυχο και αν είναι. Δεν ξέρω πόσο καλά γνωρίζουν οι γυναίκες τους άντρες τους, αλλά στοιχηματίζω ότι αν έχω μιλήσει μαζί τους, εγώ τους ξέρω καλύτερα.

Οι άντρες μου λένε πράγματα που δεν θα τολμούσαν ποτέ να πουν στη γυναίκα τους. Πολλές φορές μου λένε εκείνοι τι να τους πω για να τους φτιάξω, αλλά τις περισσότερες φορές καθοδηγώ εγώ το παιχνίδι.

Τους ψαρεύω και καταλαβαίνω τι τους ερεθίζει και μετά φτιάχνω τις πιο απίστευτες ερωτικές φαντασιώσεις.

Εχω πελάτες που μου μιλάνε ψιθυριστά και όταν τους ρωτάω γιατί το κάνουν αυτό μου λένε: «Η γυναίκα μου κοιμάται δίπλα μου».

Όταν τους λέω γιατί δεν την ξυπνάνε για να το κάνουν, μου λένε ότι βρίσκουν πιο ερεθιστικό να νοιώθουν τον κίνδυνο να τους τσακώσει η γυναίκα τους την ώρα που το κάνουν τηλεφωνικά.

Εχω πελάτες που θέλουν τηλεφωνικό με δύο γυναίκες και τους προσφέρω τη φαντασίωση. Αλλες φορές με παίρνουν ζευγάρια και κάνουμε τηλεφωνικό, ενώ με παίρνουν και γυναίκες που θέλουν λεσβιακό.

Αυτό το επάγγελμα μου έχει μάθει ότι οι άντρες είναι πολύ διαφορετικοί από τις γυναίκες.

Κάνω αυτή τη δουλειά 12 χρόνια και ξέρω πλέον πως φτιάχνονται οι άντρες και τι θέλουν να ακούν. Πολλοί από τους πελάτες μου είναι χωρισμένοι ή μόνοι, αλλά έχω και πολλούς παντρεμένους.

Όλοι τους δεν μπορούν να ξεφύγουν από την ερωτική σαρκική εμμονή τους».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου