Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Βλάχο: «Να υπάρχει ένας σεβασμός ως προς το ότι αυτός ο άνθρωπος ευεργέτησε τον πατέρα που σε γέννησε»

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Πάνο Βλάχο.

Την είδηση πως ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί διοικητής σε νοσοκομείο όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν υπουργός Υγείας σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του «Happy Day».

«Είμαι από τους πρώτους που είπα ότι ο Πάνος Βλάχος δεν ήθελε να παροτρύνει σε βία τον κόσμο εναντίον του Άρη Πορτοσάλτε και του Άδωνι Γεωργιάδη. Για τους τύπους θεωρείται άκομψο όταν κάποιος άνθρωπος σε έχει ευεργετήσει, το ίδιο σου το παιδί… Γενικά στη συνείδηση του κόσμου -πάρτε τα πλάνα δεν το λέω για τον Πάνο Βλάχο- όταν είσαι από τους ευεργετημένους του συστήματος σε σχολιάζουν πιο αυστηρά αν θέλεις να πρωτοστατήσεις. Δεν το λέω με αφορμή αυτό το συμβάν αλλά γενικότερα» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δειτε το βιντεο εδω

Όταν επανήλθε το θέμα του Πάνου Βλάχου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Όταν είναι νωπή αυτή η ανάληψη καθηκόντος, υπάρχει ένας σεβασμός ως προς το ότι αυτός ο άνθρωπος ευεργέτησε τον πατέρα που σε γέννησε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου