Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Στέλιος Δρουμαλιάς για Άντζελα Δημητρίου: «Μου είπε: πρέπει να φύγω, έχει επιβαρυνθεί η υγεία της μητέρας μου»

"Όπως καταλαβαίνετε, είναι καταρρακωμένη, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, έχει χάσει το στήριγμά της", περιγράφει ο ρεπόρτερ για την τραγουδίστρια.

Ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές βιώνει το τελευταίο 24ωρο η Άντζελα Δημητρίου, αφού όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2) «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα. 

Οι δύο γυναίκες είχαν μία βαθιά συναισθηματική σχέση, αφού στήριξαν η μία την άλλη καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής τους πορείας.

Ο ρεπόρτερ του Breakfast@Star, Στέλιος Δρουμαλιάς, ο οποίος αυτό το διάστημα συμμετέχει ως διαγωνιζόμενος στο J2US μαζί με την Άντζελα Δημητρίου, έδωσε κάποιες λεπτομέρειες γύρω από την τελευταία του συνάντηση με την τραγουδίστρια στις πρόβες του show, αποκαλύπτοντας την επιβαρυμένη ψυχολογική της κατάσταση.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Άντζελα. Είχα μία τηλεφωνική επικοινωνία χθες με τη Βάσω Καπώνη, που είναι η μάνατζέρ της, για να μεταφέρει τα θερμά μου συλλυπητήρια σε εκείνη», είπε αρχικά ο Στέλιος Δρουμαλιάς το πρωινό της Πέμπτης (22/2).

«Όπως καταλαβαίνετε, είναι καταρρακωμένη, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, έχει χάσει το στήριγμά της. Η μητέρα της ήταν από πολύ μικρή ηλικία δίπλα της και τώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές με την υγεία της η τραγουδίστρια ήταν με τη σειρά της στο πλευρό της. Όποτε αναφερόταν σε εκείνη, υπήρχε μία συγκίνηση στο βλέμμα της», περιγράφει ο ρεπόρτερ για την Άντζελα Δημητρίου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Απ’ όσο γνωρίζω μέχρι στιγμής κι εγώ, η Άντζελα είναι επαγγελματίας και αυτό που μου έχουν μεταφέρει είναι ότι θα συνεχίσουμε κανονικά τις πρόβες για το J2US. Στην τελευταία μας πρόβα ήταν πολύ στεναχωρημένη, μου είπε: πρέπει να φύγω, η υγεία της μητέρας μου έχει επιβαρυνθεί», τόνισε ο Στέλιος Δρουμαλιάς για την Άντζελα Δημητρίου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου