Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Ανδρομάχη για Γιώργο Λιβάνη: «Τον ζηλεύω, δεν με νοιάζει τι είχε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη»

"Μέχρι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μεταξύ μας, έτρεφε φιλικά αισθήματα. Έκανε την πρώτη κίνηση, όταν μου είπε ότι με είδε στον ύπνο του".

Συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη έδωσε η Ανδρομάχη. 

Η νεαρή τραγουδίστρια άνοιξε τα χαρτιά της και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον σύντροφό της και επίσης τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

«Είναι όμορφο το αγόρι μου. Ζηλεύω, δεν είναι φυσιολογικό; Υπήρξε μία που ήταν υπερβολικά διαχυτική και την κερνούσα υποβρύχια για να χαλαρώσει και το πήρε το μήνυμα», δηλώνει η Ανδρομάχη.

«Πριν γίνουμε ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη, ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια. Μέχρι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μεταξύ μας, έτρεφε φιλικά αισθήματα. Έκανε την πρώτη κίνηση, όταν μου είπε ότι με είδε στον ύπνο του. Δεν παίζει beef με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δεν ξέρω καν τι είχαν και δεν με νοιάζει κιόλας», παραδέχεται σε άλλο σημείο της κουβέντας η τραγουδίστρια.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο χώρος του τραγουδιού δουλεύει πολύ με γνωριμίες, κονέ, κρεβάτια. Δεν μου έχουν προτείνει ποτέ να κάνω κάτι ανταλλακτικά αλλά έχω καταλάβει ότι είμαι ανεπιθύμητη, επειδή δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος», τονίζει στη συνέχεια η Ανδρομάχη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου