Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Βρήκα τον άνθρωπο που θέλω να καίγομαι μαζί του – Πως το λένε στον άλλον;

Αληθινές ιστορίες συνανθρώπων της διπλανής πόρτας που πολύ πιθανό είναι να ταυτιστεί κάποιος και να βρει λύση ή κατεύθυνση στο δικό του πρόβλημα

Η δική μου ιστορία…

Ακούς, βλέπεις σε ταινίες συζητάς γι’ αυτό αλλά κατά βάθος δεν πιστεύεις ότι υπάρχει. Μιλάω για το πάθος, αυτό που σε κατακλύζει, που είναι σαν να διαπερνά όλο σου το σώμα ρεύμα.

Νιώθεις κάθε κύτταρό σου ζωντανό. Ευχή και κατάρα να ζήσεις.

Ας ξεκινήσω όμως από την αρχή, όταν όλα ακόμη ήταν “τέλεια”, ‘έτσι νόμιζα.

Έχω μία πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση εδώ και δύο χρόνια με έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Το μόνο παράπονο που έχω από εκείνον ότι του έλειπε το πάθος.

Ξαφνικά ένας συνεργάτης από τη δουλειά εκδηλώνει ενδιαφέρον με πολύ ευγενικό τρόπο,  τέτοιο που για μένα ήταν αδιάφορο.

Ένα αναθεματισμένο βράδυ όμως που βρεθήκαμε για να πάρει κάποια έγγραφα έκανε και έκανα το μεγαλύτερο λάθος.

Εκείνη τη νύχτα έζησα ένα ανεξέλεγκτο πάθος. Μία φλόγα που δεν έσβηνε.

Τις επόμενες μέρες σαν χαμένη, δεν είχα καταλάβει πως συνέβη όλο αυτό. Τύψεις για τον σύντροφό μου και ταυτόχρονα χαρά και φόβο για αυτό που είχα ζήσει.

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε.. Μηνύματα, βλέμματα και άλλες δύο φορές με περισσότερο πάθος ήρθαν και με τρέλαναν ακόμη περισσότερο.

Το σίγουρο είναι πως ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος, εφ’ όσον μπήκε τρίτο πρόσωπο.

Όμως ενώ κι εγώ κι ο άνθρωπος που με έφτασε σε σημείο τρελό θέλουμε να βρισκόμαστε και να ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές στο κρεβάτι, λέμε ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω.

Δεν είναι όντως τίποτα παραπάνω; Ούτε εγώ δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι πως η ανάσα του στο αυτί μου την ώρα που το κορμί του τρέμει πάνω στο δικό μου είναι η μεγαλύτερη κόλαση της ζωής μου, που θέλω να καίγομαι ξανά και ξανά!

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου