Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Κόκοτας – Τι συνέβη στις πρόβες του J2US: «Άρχισε να ιδρώνει, να μουδιάζει το χέρι του και να έχει τάσεις λιποθυμίας»

 «Ο Δημήτρης Κόκοτας είχε τις αισθήσεις του κανονικά, πονούσε, αλλά ήταν ψύχραιμος».

Στη ΜΕΘ παραμένει μέχρι και τώρα ο Δημήτρης Κόκοτας, με την κατάστασή του να κρίνεται κρίσιμη. 

Ο γνωστός τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα χθες κατά τη διάρκεια των προβών του J2US και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή Happy Day και τη Βιβή Μπουγιούρα μίλησε ο στυλίστας του J2US, ο Κώστας Ζήσης, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή για να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, γύρισε πίσω και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα το 166 και με σύνδεσαν με τον γιατρό, ο οποίος μίλησε με τον Δημήτρη.

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Δημήτρης είπε ότι του μουδιάζει το χέρι, έχει τάση για εμετό, πόνο στην καρδιά. Στα επόμενα 20 λεπτά ήρθε διασώστης με μηχανή και μετά από 15 λεπτά ήρθε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του κανονικά, πονούσε, αλλά ήταν ψύχραιμος», είπε ο Κώστας Ζήσης.

Πηγή εικόνας: NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου