Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Σταρόβας: «Θα ήθελα με την κόρη μου να είμαστε πιο κοντά»

«Με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ήταν πολλά τα χρόνια και οι αναμνήσεις, τον σκεφτόμαστε συνέχεια και παίζουμε τραγούδια του», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού.

Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του, την τηλεόραση, την κόρη του, αλλά και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Έχει ένα κόστος η πλάκα, ο κόσμος νομίζει ότι κάνω πλάκα ενώ είναι μέσο αντίδρασης από τα νεύρα μου. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου το έχω ρίξει στο κανάλι μου στο YouTube. Δεν περίμενα από κάποιους να μην έρθουν στο κανάλι μου, με στενοχώρησε. Μου έχει λείψει η τηλεόραση, μου έχει τύχει να έχουμε κλείσει για δυο εκπομπές και στο τέλος να μη γίνει καμία. Το νόημα της μουσικής είναι να είναι ένα προϊόν καρδιάς, όταν βάζουμε ένα συνονθύλευμα δεν έχει όραμα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στη συνέχεια: «Είχα ακούσει για την κόρη μου κάποια σχόλια, ανακάλυψα τους haters μέσα από το YouTube. Δεν μιλάμε με την κόρη μου όσο θα ήθελα, θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά. Μία φορά γύριζα από το χωριό και είχα την κόρη μου στο αυτοκίνητο και μου είπε “ωραία μουσική μπαμπά, σαν θέατρο είναι” για το bohemian rapsody».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε: «Συνεχίζω να μαγειρεύω, αν μαγειρέψω σε κάποιον θα μετακομίσει στο σπίτι μου. Δεν διαχωρίζω το θέατρο ή τη μουσική σκηνή. Σε έναν χώρο που παίζουν μουσική, το 90% του κόσμου χαζεύουν και βγάζουν stories. Δεν έχω σκεφτεί να σταματήσω από τους Άγαμους, έχω εισπράξει πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Σπάνια με ενοχλεί κόσμος στο δρόμο. Με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ήταν πολλά τα χρόνια και οι αναμνήσεις, τον σκεφτόμαστε συνέχεια και παίζουμε τραγούδια του».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου