Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Σίσσυ Φειδά: «Όταν πηγαίνω επίσκεψη σε κάποιο σπίτι, αλλάζω θέση στα έπιπλα»

«Υπάρχουν μέρες που νιώθω πολύ καλά με την εικόνα μου και μέρες που λέω πρέπει να κάνω ολική επαναφορά», είπε η Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ Φειδά μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή για τον μεγάλο «έρωτα» με την κόρη της, την εποχή που δεχόταν αρνητική κριτική για την παρουσία της στην τηλεόραση.

«Βλέπω την κόρη μου και λιώνω. Κάθε μέρα έχω στιγμές συγκίνησης μαζί της. Όταν με δει στεναχωρημένη με ρωτάει τι έχω και μου λέει ‘σ’ αγαπάω’. Ήθελα από πάντα να αποκτήσω οικογένεια. Με τον σύζυγο μου είμαστε μαζί 13 χρόνια. Στην οικογένειά μας δεν είμαστε πολύ των εκπλήξεων, εκφράζουμε διαφορετικά την αγάπη και το ενδιαφέρον μας», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ Φειδά είπε στη συνέχεια: «Δέχομαι φλερτ στα social media άλλα και στην κοινωνική μου ζωή. Υπάρχουν μέρες που νιώθω πολύ καλά με την εικόνα μου και μέρες που λέω πρέπει να κάνω ολική επαναφορά».

Για το πέρασμά της από την τηλεόραση, η Σίσσυ Φειδά είπε: «Ακούω συνέχεια θετικά σχόλια για την περίοδο που παρουσίαζα το ‘Σπίτι από την αρχή’, αλλά δε θα ξαναέκανα το ίδιο project. Μετά από τόσα χρόνια έχω καταλάβει ότι ο κόσμος με αγάπησε. Με στεναχωρούσε όταν άκουγα αρνητικά σχόλια όταν παρουσίαζα εκπομπή γιατί ένιωθα μία επίθεση. 

Δειτε το βιντεο εδω

Επειδή το προφίλ μου και η δουλειά μου είναι γύρω από την αισθητική, δεν μπορεί να περιμένεις ότι θα πάω με την πιτζάμα στην οικοδομή. Όταν πηγαίνω επίσκεψη σε κάποιο σπίτι, αλλάζω θέση στα έπιπλα, είναι πολύ δύσκολο να μην το κάνω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου