Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Τότε έγινε χαμός με τις κριτικές, δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ»

«Εάν γινόταν τώρα αυτό που συνέβη τότε, δεν θα έβαζα τόσο τα πράγματα μέσα μου», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περίοδο που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Από πολύ μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και τη μουσική. Με το τραγούδι έχω στενή σχέση. Τραγουδούσαμε με τους γονείς μου στα ταξίδια που κάναμε. Σταμάτησα να τραγουδάω όταν οι γονείς μου πήραν διαζύγιο και τραγούδησα ξανά στη σχολή», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε στη συνέχεια για τα σχόλια που άκουσε για το ρόλο της Αλίκης: «Με αμφισβήτησαν πολύ. Μέχρι εκείνη την στιγμή ζούσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Όλοι μιλούσαν όμορφα για εμένα. Τότε έγινε χαμός με τις κριτικές που δεχόμουν. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται αρκετά στην αρνητικότητα. Εάν γινόταν τώρα αυτό που συνέβη τότε, δεν θα έβαζα τόσο τα πράγματα μέσα μου. Δεν ξέρω πως μπορείς να καταφέρεις να μην σε επηρεάζει μία τόσο σκληρή συμπεριφορά, είναι επίπονο».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε στη συνέχεια: «Είμαι πολύ μαμά. Είναι μεγάλη πρόκληση να μεγαλώνεις ένα παιδί, μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτό. Με τον ρόλο του γονιού γίνεσαι πιο σοφός, μαθαίνεις και η σχέση αυτή ξεπέρνα όλα τα συναισθήματα. Δεν αντιμετώπισα ποτέ την αναγνωρισιμότητα ως κάτι ξένο, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Γενικά είμαι πολύ στον κόσμο μου, πολύ αφηρημένη, δεν βλέπω γύρω μου, είμαι στην κοσμάρα μου. Τα ΜΜΕ μπορεί παλαιοτέρα να μου φέρθηκαν σκληρά, από τότε που έγινα μητέρα νομίζω ότι με σέβονται περισσότερο».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Υπάρχουν τηλεοπτικές προτάσεις. Αισθάνομαι πολύ τυχερή, δεν χρειάστηκε ποτέ να αναζητήσω δουλειά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου