Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Κώστας Φραγκολιάς: «Αν είχα πει ναι τότε στο MEGA, πιθανότατα δεν θα είχαν πάρει τον Ουγγαρέζο»

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση που του είχε γίνει το μακρινό 2009.

Σε μία τηλεοπτική «αποκάλυψη» 15 χρόνια μετά προχώρησε ο Κώστας Φραγκολιάς και η οποία αφορούσε στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος Το Πρωί». Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στην πρόταση που του είχε γίνει να συμμετάσχει στην πεντάδα των παρουσιαστών τη σεζόν 2009-10, όταν αποχώρησε από το τιμόνι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αυτό που αποτύπωσε η Βίκυ Παγιατάκη για την 5άδα, ότι δεν υπήρχε τηλεοπτική χημεία, είναι αυτό που λέμε ότι αν περνάς καλά στα παρασκήνια, αυτό βγαίνει προς τα έξω, αλλά και το αντίθετο. Μάλλον δεν ταίριαξαν οι χημείες», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πριν πάρει τον λόγο ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Όταν είναι πέντε άνθρωποι που δεν είναι φίλοι και προσπαθούν να έχουν ίση παρουσία και μοιρασιά της μπάλας… και θες και να αποδείξεις τι αξίζεις, είναι δύσκολο», τόνισε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του Happy Day το πρωινό της Πέμπτης (21/3).

«Όταν ξεκινούσαν οι «Πεντάμορφοι», μας είχε κάνει πρόταση η Έλενα Κατραβά σε εμένα και την Κατερίνα Στικούδη, που τότε κάναμε το Guinness World Records, να συμμετάσχουμε στην 5άδα. Τότε είχε κλείσει μόνο ο Νίκος Παπαδάκης», αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς αμέσως μετά.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δειτε το βιντεο εδω

«Μας είχε πει τότε κιόλας ότι θα ηγείτο εκείνος του σχήματος αλλά ήθελαν να είμαστε κι εμείς οι δύο από τους πέντε. Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι, ο Παπαδάκης υπήρχε στο πλάνο, οπότε αν είχα πει ναι, τότε ο Ουγγαρέζος δεν; Δημήτρη, για πάρε με λίγο ένα τηλέφωνο τώρα που θυμήθηκα κάτι να σου πω», κατέληξε με χιούμορ ο Κώστας Φραγκολιάς απευθυνόμενος στον παρουσιαστή του MEGA.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου