Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Ξεσπά ο Σταύρος Ζαλμάς: «Το κράτος μας αντιμετωπίζει σαν ιερόδουλες»

«Όποιος θέλει να ξεπλύνει λεφτά μπαίνει στο θέατρο. Έχει σαπίσει το τοπίο στο θέατρο», λέει ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού. 

Ο ηθοποιός μίλησε για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα φυγά», αλλά και το τοπίο στο θέατρο.

«Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος του «Έρωτα φυγά». Δεν έχουμε ξαναπεράσει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε με τον «Έρωτα φυγά», είναι παγκόσμια πρεμιέρα. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά στην ελληνική τηλεόραση ένα πετυχημένο σήριαλ να πρέπει να διακοπεί και να αλλάξει και κανάλι. Ήταν πληγωτικό γιατί δοθήκαμε ολόψυχα σε αυτή τη δουλειά και την υποστηρίξαμε σαν να ήταν προσωπική πρόκληση για τον καθένα», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς είπε στη συνέχεια: «Όσες φορές χρειάστηκε να αποχωρήσω από θεατρική παράσταση, το έκανα πριν ξεκινήσει. Έχω αντιμετωπίσει άσχημες, απότομες και αγενείς συμπεριφορές άλλα δεν έχω επιτρέψει σε κανέναν να μου φερθεί έτσι. Δεν έχω επιτρέψει να φερθούν άσχημα σε κανέναν ηθοποιό σε θίασο που συμμετέχω γιατί ένας νέος ηθοποιός θα φοβηθεί να αντιδράσει, εμείς θα τον προστατέψουμε».

Για τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», ο Σταύρος Ζαλμάς ανέφερε: «Αυτό που με δυσκόλεψε πολύ στο ρόλο μου στο Άγγιγμα Ψυχής ήταν οι καιρικές συνθήκες, ήταν απερίγραπτες. Έπρεπε να γυρίσω 3 και 4 φορές μία σκηνή σε μία χαράδρα στο Ζαγόρι, χειμώνα με την πυροσβεστική να μου ρίχνει νερό από λιωμένο χιόνι ως βροχή. Οι ρόλοι σαν αυτόν στο Άγγιγμα Ψυχής είναι πολύ επικίνδυνοι, ή θα κάνεις επιτυχία η θα γελάσει και το «παρδαλό κατσίκι», δεν «μεταφέρεται» το ράσο εύκολα».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Σταύρος Ζαλμάς είπε: «Στο Άγγιγμα Ψυχής δεν διεκδίκησα τα χρήματα που έπρεπε γιατί δεν είχα τότε το εκτόπισμα που έχω τώρα. Δεν προστατεύεται το επάγγελμα του ηθοποιού, είναι μπάτε σκύλοι και αλέστε, όποιος θέλει να ξεπλύνει λεφτά μπαίνει στο θέατρο. Έχει σαπίσει το τοπίο στο θέατρο, δεν υπάρχει ακαδημία θεάτρου. Το κράτος μας αντιμετωπίζει σαν ιερόδουλες».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου