Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Μανώλης Μαυροματάκης: «Δεν είχα προτάσεις για κάποιο τηλεοπτικό show, αλλά τι να κάνω με όλο αυτό το κατιναριό;»

«Δεν μετάνιωσα που συμμετείχα σε διαφήμιση, ακόμα και τώρα μου λένε τις ατάκες μου», είπε ο Μανώλης Μαυροματάκης.

Ο Μανώλης Μαυροματάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη στιγμή που έπρεπε να ανέβει στη σκηνή, μετά την απώλεια της μητέρας του, την αγάπη που έχει δεχτεί από τον κόσμο, ενώ τόνισε πως δεν είχε κάποια πρόταση για τηλεοπτικό show.

«Έκανα σε παιδιά ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθηματικά, φυσική, χημεία. Οι μαθητές μου με αγαπούσαν, κάποιοι έχουν έρθει να με δουν και στο θέατρο. Στους γονείς μου δεν άρεσε η ιδέα να γίνω ηθοποιός αλλά μετά έρχονταν σε όλες τις παραστάσεις μου», είπε αρχικά ο Μανώλης Μαυροματάκης.

Ο Μανώλης Μαυροματάκης είπε στη συνέχεια: «Μετάνιωσα που δεν έκανα οικογένεια, αλλά έχω, είμαι με τη γυναίκα μου. Ήθελα να κάνω ένα παιδί αλλά δεν έτυχε. Η γυναίκα μου είναι πολύ διαβασμένη και άξια γυναίκα και τη θαυμάζω. Με φόβισε στην αρχή η αναγνωρισιμότητα αλλά σιγά σιγά έχουν ξεχαστεί όλα. Έχω δεχτεί αγάπη από τον κόσμο στην τηλεόραση και στο θέατρο. Δεν μετάνιωσα που συμμετείχα σε διαφήμιση, ακόμα και τώρα μου λένε τις ατάκες μου».

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Μανώλης Μαυροματάκης ανέφερε επίσης: «Έχω ανέβει στη σκηνή μετά από απώλεια, είναι άγρια αυτή η δουλειά. Μετά την κηδεία της μητέρας μου έπρεπε να ανέβω στη σκηνή για γενική πρόβα. Δεν είχα ποτέ κάποια πρόταση για show. Αλλά και να μου έκαναν, τι να πάω να κάνω; Γυμναστικές επιδείξεις; Χώρια όλο αυτό το κατιναριό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου