Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Μάρα Δαρμουσλή: «Ήταν ότι χειρότερο έχω κάνει στη ζωή μου, ήμουν αυτοκαταστροφική»

«Το χειρότερο που έκανα και δεν τον αντιλαμβανόμουν ήταν όταν άρχισα να χρησιμοποιώ κλινικά χάπια για να αδυνατίσω», είπε η Μάρα Δαρμουσλή.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Μάρα Δαρμουσλή.

Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, τη νευρική ανορεξία και τη βουλιμία.

«Ουσιαστικά βιώνω τη μητρότητα για πρώτη φορά, γιατί στο πρώτο παιδί δεν την απόλαυσα. Στα 40 απολαμβάνεις αλλιώς τη μητρότητα. Ο σύζυγός μου με στηρίζει σε όλα. Με ζηλεύει με ωραίο τρόπο. Εγώ ζηλεύω τον σύζυγό μου, κάνω σκηνές. Με τον ερχομό του παιδιού αυξήθηκε ο έρωτας μας, γιατί αναζητούμε ο ένας τον άλλον περισσότερο», είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

Η Μάρα Δαρμουσλή αναφέρθηκε στη συνέχεια και στην περιπέτεια που βίωσε με την ανορεξία: «Με την ανορεξία δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, δεν άντεχα το φως της ημέρας. Δεν γνώριζα ότι ήμουν βουλιμική, ήμουν αυτοκαταστροφική, χωρίς να το ξέρω. Το χειρότερο που έκανα και δεν τον αντιλαμβανόμουν ήταν όταν άρχισα να χρησιμοποιώ κλινικά χάπια για να αδυνατίσω».

Δειτε το βιντεο εδω

Η Μάρα Δαρμουσλή πρόσθεσε: «Το μόντελινγκ ήταν η αφορμή και η αιτία, ήμουν τελειομανής. Έχω βιώσει ανταγωνισμό στο μόντελινγκ. Μου άλλαζαν τα νούμερα στα παπούτσια. Μάσαγα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα για να έχω τη γεύση, αλλά δεν τα κατάπινα. Θα ανεβάσω φωτογραφία χωρίς φίλτρο στα social media. Δεν έχω κάνει botox. Οι συμμαθητές μου έλεγαν “θα γίνεις εσύ μοντέλο;”».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου