Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν μου αρέσουν τα δόντια μου, αλλά να τα αλλάξω τώρα στα 50 μου;»

«Με φλερτάρουν νεότερα παιδιά αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί τους. Ενεργειακά θα ήθελα να είμαι με έναν 80άρη», λέει η Μαρία Κωνσταντάκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Μαρία Κωνσταντάκη. 

Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα, το φλερτ, τους νεότερους άντρες, αλλά και την αποχή της από το κρέας.

«Φέτος ήταν μια δημιουργική χρονιά για μένα. Το να κάνω μια εκπομπή με ζώα, με κάνει να τα ξεχνάω όλα. Δεν σκέφτομαι να συγκατοικήσω με έναν σύντροφο, πιέστηκα όταν το έκανα, θέλω το χώρο μου. Το πιο αστείο κοπλιμέντο που μου έχουν κάνει είναι ότι είμαι έξυπνη, καλή και να μην στεναχωριέμαι που δεν είμαι όμορφη. Έχω υπάρξει ανασφαλής εμφανισιακά. Έκανα πλαστική στη μύτη μου στα 22 γιατί δεν μου άρεσε. Δεν μου αρέσουν και τα δόντια μου, αλλά να τα αλλάξω τώρα στα 50 μου;», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Δειτε το βιντεο εδω

Η Μαρία Κωνσταντάκη είπε στη συνέχεια: «Έχω ερωτευτεί 3-4 φορές στη ζωή μου πολύ έντονα. Μετά τα 30 μου έφυγε η επιθυμία να κάνω οικογένεια. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν δυόμιση χρόνια. Δεν τρώω κρέας, αλλά θα πάω σε μια ψησταριά με τους φίλους μου. Με φλερτάρουν νεότερα παιδιά αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί τους. Ενεργειακά θα ήθελα να είμαι με έναν 80άρη».

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου