Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Marseaux: «Η συμβίωση με τον πατέρα μου ήταν δύσκολη, πλέον πιστεύω ότι με έχει συγχωρήσει»

"Στο Λύκειο που αρρώστησε πολύ η μητέρα μου και ήξερα πλέον ότι θα "φύγει", εκεί λίγο κάπως το έχασα. Είχα μία άρνηση, έκανα μία επανάσταση".

Την καρδιά της στην κάμερα του Happy Day άνοιξε η Marseaux. 

Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε μία εξομολογητική συνέντευξη στη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου, όπου αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της ούσα στην εφηβεία, τις σχέσεις με τον πατέρα της αλλά και τα σχόλια που έχει λάβει κατά καιρούς για τα κιλά της.

«Μέχρι το Λύκειο ήμουν το καλύτερο παιδί. Εκεί άρχισα λίγο και… τρελάθηκα. Στο Λύκειο που αρρώστησε πολύ η μητέρα μου και ήξερα πλέον ότι θα «φύγει», εκεί λίγο κάπως το έχασα. Δεν διάβαζα καθόλου, δεν πήγαινα σχολείο. Είχα μία άρνηση, έκανα μία επανάσταση», δηλώνει η Marseaux.

«Μου είχε βγει τέτοια άρνηση, που δεν ήθελα καθόλου να συναναστρέφομαι με τη μητέρα μου, δεν έκατσα να της πω πράγματα που ήθελα. Μου βγήκε άρνηση και προς την αδελφή μου. Μετά όταν «έφυγε», μπήκα πολύ στον ρόλο της «μαμάς» και η αδελφή μου αντέδρασε. Πέρασα την αρρώστια της, τον πόνο, οπότε έχω φοβία ότι θα αρρωστήσουν όλοι γύρω μου», περιγράφει η τραγουδίστρια στην κάμερα του Alpha.

«Όταν πέθανε η μητέρα μου, έφυγα από το σπίτι, γιατί δεν άντεχα τη συμβίωση με τον πατέρα μου, είχε γίνει κάπως περίεργη. Αντιδρούσαμε και οι δύο, ήμασταν σε σύγκρουση συνέχεια. Τώρα τον έχω κατανοήσει απόλυτα, πιστεύω ότι με συγχώρησε κι εκείνος», εξομολογείται στη συνέχεια η Marseaux.

«Δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση της ομορφιάς με τα λίγα κιλά. Εμένα μου έλεγαν: δεν μπορείς να κάνεις καριέρα με τόσα κιλά. Είχα μία κακή σχέση με το φαγητό, έτρωγα χωρίς να πεινάω και ήταν αυτοκαταστροφικό.

Δειτε το βιντεο εδω

Παλιότερα έκλαιγα για μέρες όταν λάμβανα ένα αρνητικό σχόλιο στα social. Πλέον δεν δίνω τόση βάση. Έβγαλα ένα τραγούδι μπροστά στην τεφροδόχο της μητέρας μου, γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Κάθομαι εκεί και της μιλάω», ανέφερε κλείνοντας τη συνέντευξη η Marseaux.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου