Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Νανά Παλαιτσάκη: «Δεν έβγαλα λεφτά από το χώρο μας, δεν ήθελα να παίρνω μαύρα»

"Ήθελα να έχω την ασφάλεια της μισθοδοσίας και ό,τι έπαιρνα ήταν μέσα στον μισθό μου" δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Νανά Παλαιτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα και αναφέρθηκε στην πορεία της στην τηλεόραση και τα χρήματα που έπαιρνε.

«Πλήρωσα το κόστος του να θέλω να έχω το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης στην επιλογή. Δεν είχα στην επαγγελματική μου ζωή προστάτες και χορηγούς και δεν ήταν εύκολη η επιβίωση. Δεν χρειάστηκε να μου την πέσει κανείς, οι προτάσεις ήταν πολλές στο επαγγελματικό κομμάτι. Σε μία εποχή που δίνονταν πάρα πολλά χρήματα, αρνήθηκα για δουλειά. Θα μπορούσα να έχω πολύ εύκολα χρήματα, πλασάροντας κάτι που ήταν τότε σε αυτά τα πλαίσια που είπαμε μετά τηλεμάρκετινγκ. Άλλοι κέρδισαν από αυτό» ανέφερε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Μπορεί να ακουστεί αφελές, αλλά θα πω ότι δεν έβγαλα λεφτά από το χώρο μας. Δεν ήθελα να παίρνω μαύρα, αυτό που λένε πακέτα. Ήθελα να έχω την ασφάλεια της μισθοδοσίας και ό,τι έπαιρνα ήταν μέσα στον μισθό μου. 

Δειτε το βιντεο εδω

Δεν έδωσα δυνατότητα να κάνω μία περιουσία, αυτή που λένε όλοι ότι όσοι είναι στην τηλεόραση κάνουν περιουσίες» πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου