Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Νίκος Αναδιώτης: «Αν ο γιος μου μου έλεγε ότι νιώθει ‘διαφορετικά’, θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του»

"Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος." ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη. 

 Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό την επικαιρότητα με τις δηλώσεις του, μιλά για την σχέση του με τον Θεό, τον μοναχισμό, τα ομοφοβικά σχόλια που έχει κάνει αλλά και την υποψηφιότητά του για το Ευρωκοινοβούλιο με το κόμμα της «Νίκης».

«Στο συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα (σ.σ. για την ισότητα στον γάμο) είχα συμμετοχή. Με πλησίασε ο κ. Νατσιός, είδα πράγματα που μου άρεσαν, ταιριάζαμε σε πάρα πολλές απόψεις και ήρθαμε πιο κοντά και μου έγινε η πρόταση. Πολλοί μου έστειλαν προσωπικό μήνυμα και μου εύχονταν να γίνω ευρωβουλευτής. Έχω συνεργαστεί με ομοφυλόφιλους. Θα ξαναζητήσω συγγνώμη μέσα από την ψυχή μου αν έχω προσβάλει ποτέ κάποιον. Η θρησκεία μου λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, αυτό πιστεύω. Η σεξουαλική πράξη δύο ομοφυλόφιλων είναι αμαρτία όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους όταν την κάνουν εκτός γάμου».

Όπως λέει ο ίδιος: «Ο Νίκος Αναδιώτης είναι πάρα πολύ αμαρτωλός. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι η μοναδική αμαρτία, η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η κατάκριση. Είμαι αμαρτωλός γι’ αυτό πάω στην εκκλησία, αν ήμουν άγιος δε θα πήγαινα».

«Η Εκκλησία είναι θεραπευτήριο, είναι το νοσοκομείο της ψυχής μου. Τώρα είναι περίοδος νηστείας, εδώ θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη;», συμπληρώνει.

Ο δημοφιλής ηθοποιός λέει: «Είμαι ζευγάρι με μια σύζυγο που την αγαπώ, την τιμώ πάνω από τον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Δεν πράττω χωρίς τη συμφωνία της. Νιώθω μια ευλογία ότι υπήρχε αυτή η αποκάλυψη στη ζωή μου, ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο».

Για τα σχόλια που έχει κάνει σχετικά με την ομοφυλοφιλία σημειώνει: «Δε θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ρατσιστή, ούτε ομοφοβικό. Θεωρώ ότι αν ήμουν ανύπαντρος θα σκεφτόμουνα ακόμα και τον μοναχισμό. Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει ‘διαφορετικά’, θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του. Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου».

Πηγή: Mega

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου