Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Σοφίνα Λαζαράκη: «Στα 18 μου πάτησα πόδι και είπα θέλω και τους δύο γονείς μου στο τραπέζι»

"Όταν είναι και οι δύο μαζί είναι λίγο περίεργο, γιατί έχουν διαφορετικό κώδικα επικοινωνίας", εξομολογείται η Σοφίνα Λαζαράκη.

Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, Σοφίνα Λαζαράκη, μίλησε για τη σχέση της με τους γονείς της, στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Από τους γονείς μου είχα τεράστια υποστήριξη και ο πατέρας μου ήταν σε κάθε μου βήμα δίπλα και η μητέρα μου. Είμαι πολύ τυχερή και ευγνώμων γι’ αυτό το πράγμα. Αγάπη υπήρχε και από τους δύο», είπε αρχικά η Σοφίνα Λαζαράκη και συνέχισε:

«Είχαν για χρόνια τα θέματά τους μεταξύ τους, αλλά ήταν στήριγμα πάντοτε, δεν εξαφανίστηκε ποτέ κανένας. Μέχρι τα 18 μου περίπου δεν είχαν επαφή οι γονείς μου καθόλου, μέχρι που κάπως εγώ πάτησα πόδι και είπα θέλω μία φορά να έχω στο τραπέζι και τους δυο μου γονείς. Από τότε που έφυγα για Ισπανία ήρθαν πιο κοντά και έγιναν φίλοι μετά από τόσα χρόνια που δεν μιλάγανε».

Δειτε το βιντεο εδω

«Μπορεί να βρεθούμε όλοι μαζί και μπορούν να βρεθούν και μόνοι τους σαν φίλοι. Όταν είναι και οι δύο μαζί είναι λίγο περίεργο, γιατί έχουν διαφορετικό κώδικα επικοινωνίας», εξομολογήθηκε η Σοφινα Λαζαράκη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου