Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω εμπλακεί σε κάτι σενάρια που είναι επιστημονικής φαντασίας»

Το έψαξε το δικηγορικό γραφείο του άντρα μου. Είναι κάτι εταιρίες φαντάσματα όπου με το που φτάνεις εκεί έχουν κλείσει" δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο Happy Day για το ψεύτικο δημοσίευμα που γράφτηκε για την εκπομπή της, με αφορμή τη χθεσινή αναφορά της Φαίης Σκορδά για αντίστοιχο ψεύτικο που γράφτηκε για την ίδια.

«Το τελευταίο εξάμηνο έχω υπάρξει θύμα απάτης με χάπια αδυνατίσματος. Μου έστειλαν μία δήθεν συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου, που παροτρύνουμε τον κόσμο να πάρει bitcoin. Μου έστειλαν μία μονταρισμένη συνέντευξή μου ότι δήθεν τσακώνομαι live στο Happy Day με τον Σάκη Ρουβά και του λέω πως εσύ οδηγούσες ένα παλιό αυτοκίνητο» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και διάβασε το ψεύτικο δημοσίευμα.

Δειτε το βιντεο εδω

«Τουλάχιστον εγώ έχω εμπλακεί σε κάτι σενάρια, που με μία απλή σκέψη και με διασταύρωση δεδομένων καταλαβαίνεις ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το έψαξε το δικηγορικό γραφείο του άντρα μου. Είναι κάτι εταιρίες φαντάσματα όπου με το που φτάνεις εκεί έχουν κλείσει» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου