Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άρη Μακρή – Άννα Μαρία Βέλλη: «Σαν να υπονοεί ότι όντως είχαν εντάσεις»

"Ίσως ο Άρης νιώθει ότι υπάρχουν γεγονότα που μπορεί η Άννα Μαρία να τα ένιωσε ως παραβατική συμπεριφορά" τονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσα είπε ο Άρης Μακρής στην Κατερίνα Καινούργιου, σχετικά με την Άννα Μαρία Βέλλη, ήρθε να σχολιάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την τηλεοπτική της παρέα στο Happy Day στον Alpha το πρωινό της Τετάρτης.

Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε λόγο για την αίσθηση που της άφησε ο νεαρός τραγουδιστής πως όντως υπήρχαν εντάσεις στη σχέση με την πρώην σύντροφο του.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σηκώνει μεγάλη συζήτηση γιατί παρακολούθησα με προσοχή τα όσα είπε και υπονόησε, είπε και ξεκάθαρα κάποια πράγματα ο Άρης Μακρής. Θέλω να πω αρχικά το ότι δικαιούται και ο κόσμος και ο ίδιος ο Άρης Μακρής να ακουστεί το όνομα, είτε στη μια περίπτωση για να καθαρίσει το δικό του όνομα είτε στην άλλη για να απολογηθεί ενώπιων των αρχών και να λογοδοτήσει ώστε να πάρει η υπόθεση τον δρόμο που πρέπει, είναι δικαίωμα του και καλά κάνει και το ζητάει. Εμένα όμως ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Προφανώς είναι σαν να υπονοεί ότι όντως μπορεί να είχαν κάποιες εντάσεις. Γιατί, όταν είσαι σε μια ήρεμη και αρμονική σχέση, όπου μπορεί να έχει γίνει ένας καβγάς αλλά άντε να έχεις ανταλλάξει δυο κουβέντες και δυο γαλλικά, δεν φαντάζεσαι ότι ο άλλος μπορεί να σε φωτογραφίζει ως κακοποιητή».

«Για να λέει όμως ότι «αν εννοεί εμένα, είμαι πανέτοιμος να την αντιμετωπίσω», είναι σαν να λέει ότι «όντως μπορεί να είχαμε κάποιες εντάσεις αλλά αν αυτή της έχει ονομάσει στο μυαλό της κακοποίηση, εγώ δεν το θυμάμαι έτσι και έχω μια άλλη αλήθεια». Εδώ σε αυτή την εκπομπή ήμασταν πρώτη που είπαμε ότι οφείλει η Άννα Μαρία στον Άρη Μακρή, αν δεν είναι αυτός, να βγει και να πει ότι όντως δεν είναι αυτός».

Δειτε το βιντεο εδω

«Απλά βλέποντας το πως τοποθετήθηκε ο Άρης με λεπτομέρειες κατάλαβα ότι ίσως νιώθει ότι υπάρχουν 2 – 3 γεγονότα που μπορεί εκείνη στο μυαλό της να τα έχει νιώσει ως σημάδια πιο έντονης παραβατικής συμπεριφοράς» συμπλήρωσε, επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ψυχαγωγική της εκπομπή στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου