Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Πόρτα, μαλλί, τοίχος: Ο 44άρης γείτονας και ο σύζυγος στο διπλανό δωμάτιο

Η ιστορία που θα διαβάσετε δεν είχε προσχεδιαστεί. Έγινε αυθόρμητα με αφορμή τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας

Στην πολυκατοικία που ζω, εγώ και ο σύζυγός μου έχουμε αναλάβει τα κοινόχρηστα. Με κάποιους άλλους ιδιοκτήτες κάνουμε στενή παρέα, ενώ με κάποιους ένοικους έχουμε απλά τυπικές σχέσεις.

Τον περασμένο μήνα, ο ένοικος του 2ου ορόφου, ένα ηλιοκαμένο παλικάρι γύρω στο 1.80, μυώδες και πολύ ευγενικό, χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού μου. Συνηθισμένο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η πολυκατοικία έχει συνολικά 15 διαμερίσματα.

Εγώ, ήμουν με ένα ροζ σορτσάκι, ένα λευκό κολλητό μπλουζάκι και χωρίς εσώρουχα. Άρα, διέγραφαν όλα.

Ο σύζυγός μου ήταν σε δωμάτιο του σπιτιού που έχει μετατρέψει σε γραφείο, βρίσκεται στην άλλη μεριά του σπιτιού (είναι 160τμ. ρετιρέ το διαμέρισμά μας) και με κλειστή πόρτα.

Να τονίσω, πως μέχρι εκείνη την ημέρα, με τον Χρήστο (τον ένοικο), πέρα από τα τυπικά και τις τυχαίες συναντήσεις μας, δεν είχαμε έρθει κοντά. Είναι ένα ευγενικό αρρενωπό άτομο, τυπικός στις πληρωμές του και τα τελευταία 4 χρόνια που μένει στην πολυκατοικία, δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Άνοιξα λοιπόν την πόρτα και ήταν ο Χρήστος. Ηλιοκαμένος, με μαύρο κολλητό τζιν και μαύρη κολλητή μπλούζα που διέγραφε το κορμί του. Αν και είχε κάποια λίγα παραπανίσια κιλά, φαινόταν ότι είχε περάσει από τα γυμναστήρια για πολλά χρόνια.”

“Καλησπέρα, τι κάνετε κα Σ.;” μου λέει και μου δίνει το χέρι του για χειραψία. Όταν με ακούμπησε, ηλεκτρίστηκα κυριολεκτικά. Μεγάλη παλάμη, υπέροχα δάκτυλα και απαλό δέρμα με σφικτή χειραψία. Το μυαλό μου μπερδεύτηκε, ενώ για λίγο αποσυντονίστηκα. “Καλά είμαι Χρήστο μου. Ήρθες για τα κοινόχρηστα του μήνα;” του απάντησα. Οι θηλές από το στήθος μου έγιναν τόσο σκληρές, που έκαναν τον Χρήστο να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω τους.

“Ναι κα Σ. Σας πάει το outfit που έχετε σήμερα” μου απαντάει, ενώ το βλέμμα του έκανε σκανάρισμα από την κορυφή έως τα νύχια. “Υπέροχο το χρώμα που επιλέξατε για να βάψετε τα νύχια σας” συνεχίζει. Όλα αυτά μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Πάει, τα έχασα σκέφτομαι. Με ζάλισε. Είχε και ένα υπέροχο γλυκό άρωμα που ανακατευόταν με την ατμόσφαιρα.

“Κάντε έναν κύκλο γύρω από τον εαυτό σας να σας δω ολοκληρωμένα” μου λέει. Χωρίς να το σκεφτώ, κάνω τον κύκλο και στα μισά με αρπάζει και με κολλάει επάνω του.

Ένιωσα να γίνομαι τόσο υγρή, που ήθελα εκείνη την ώρα να με πάρει άγρια. Δεν ξέρω αν την σκέψη μου την είπα φωνακτά, μισοέκλεισε την πόρτα του οροφοδιαμερίσματος μου, με έπιασε από τα μαλλιά, με έστησε στον τοίχο, μου κατέβασε λίγο το σορτσάκι, μου έκλεισε το στόμα και μπήκε μέσα μου πριν καταλάβω τι είχε γίνει.

Τέτοιο πράγμα δεν είχε ξαναμπεί μέσα μου. Το ένιωθα τόσο σκληρό και μεγάλο, που ήθελα να το δω και να το γλύψω. Για κάποια λεπτά, σφυροκοπούσε με δύναμη, με είχε ανατριχιάσει ολόκληρη, άρχισα να στάζω εκεί κάτω, εγώ “ταξίδευα” σε άλλη διάσταση, ενώ μου ψιθύριζε στο αυτί “Σου αρέσει το πόρτα, μαλλί, τοίχος;” και εγώ μούγκριζα υπόκωφα, αφού δεν μπορούσα να απαντήσω με κλειστό στόμα.

Πριν τελειώσει, βγαίνει από μέσα μου και γίνεται μούσκεμα το μισοκατεβασμένο σορτσάκι μου, με βάζει στα γόνατα και μου ζητάει να τον βάλω στο στόμα μου.

Ήταν η πρώτη φορά που είχα βγάλει τόσα υγρά και ήταν πάνω στο πέος του. Τον άρπαξα χωρίς δεύτερη σκέψη και ήρθε μετά από λίγο το τέλος.

Αφού τελείωσε όλο αυτό, μου έδωσε τα χρήματα του μήνα για τα κοινόχρηστα, ένα ζουμερό φιλί και κατέβηκε από τις σκάλες.

Δεν ξέρω τι έγινε εκείνο το δεκάλεπτο, αν είχα κάποια κρυμμένη φαντασίωση ή κάποιο απωθημένο, αλλά κατάλαβα πως τα αυθόρμητα είναι τα καλύτερα.

Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα με άλλον άντρα πέρα από τον σύζυγό μου, ο οποίος δεν με είχε πάρει ποτέ με τόση ένταση οφείλω να ομολογήσω.

Ευτυχώς η πόρτα δεν είχε κλείσει τελείως. Μπήκα στο σπίτι, πήγα βρεγμένη σε όλο το σορτσάκι στον σύζυγό μου που δεν είχε καταλάβει τίποτα, έδωσα τα χρήματα και του είπα να σημειώσει ότι ξόφλησε ο ένοικος του 2ου.

Μετά πήγα στο μπάνιο και είχα μια έκρηξη οργασμού παίζοντας μόνη μου για μισή ώρα κάνοντας ένα παγωμένο ντουζ. Τώρα, περιμένω τον επόμενο μήνα να δω τι έκπληξη θα μου φέρει και αν θα είναι τόσο έντονο όπως την πρώτη φορά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου