Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Τζένη Μελιτά: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά από αρκετές ημέρες – «Πέρασα πιο άσχημα από τον Covid»

Όσα ανέφερε η παρουσιάστρια για το πρόβλημα υγείας που την κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» επέστρεψε το πρωινό της Παρασκευής (1/3) η Τζένη Μελιτά, μετά την ολιγοήμερη απουσία της λόγω θεμάτων υγείας.

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, όπως έκανε γνωστό ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα στην εβδομάδα, νόσησε από τη Γρίπη Α, η οποία την κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Ευχαριστώ πολύ για το χειροκρότημα! Η αλήθεια είναι ότι κουβάλησες τον σταυρό σου, Φώτη μου! Μου έλειψες πάρα πολύ!», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά και συμπλήρωσε: «Τι ήταν αυτό το πράγμα; Νιώθω ότι έλειπα δύο μήνες αλλά με εξόντωσε αυτή η Γρίπη Α! Πιο άσχημα πέρασα από τον Covid».

«Σας έβλεπα και μου έστελνε μηνύματα ο κόσμος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σου έχω γράψει και ένα ποίημα, το σκεφτόμουν εκεί που σε έβλεπα στην τηλεόρασή μου και… έκλαιγα με μαύρο δάκρυ», αποκάλυψε με χιούμορ η παρουσιάστρια της Δημόσιας Τηλεόρασης και δεν δίστασε να το διαβάσει στον αέρα.

Δειτε το βιντεο εδω

«Φώτη μου, σε πεθύμησα, χωρίς εσένα πλήξη. Επέστρεψα τώρα για τα καλά, πολύ μου είχες λείψει», απήγγειλε η Τζένη Μελιτά προς τον συνεργάτη της και μαζί μπήκαν στη θεματολογία της εκπομπής.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου