Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Αφροδίτη Γραμμέλη για Συνατσάκη: «Αν δεν μπορεί να το σηκώσει, ας μην το κάνει, δεν το κάνει και με το ζόρι»

 «Την αλήθεια σου άμα την πεις στο σαλόνι σου δεν υπάρχει θέμα, άμα την πεις όμως στο Youtube, συγγνώμη κιόλας, αλλά κάποιοι θα διαφωνήσουν», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τη δική της άποψη στα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη το Σάββατο στη Σίσσυ Χρηστίδου, έδωσε σήμερα η Αφροδίτη Γραμμέλη, καθώς το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στον αέρα του «Mega καλημέρα».

«Θέλω να θέσω ένα ερώτημα αναφορικά με αυτό που είπε η Μαίρη, και νομίζω το σκεφτόμαστε όλοι μας. Πολλές φορές λέμε κάτι το οποίο πιστεύουμε αλλά, δε το καταλαβαίνουν οι άλλοι. Νομίζω ότι έτσι το θέτει. Αυτό που λέμε εμείς είναι κατανοητό στους άλλους λοιπόν;

Εγώ καταλαβαίνω την ουσία αυτών που λέει, ότι δε θέλει να δημιουργήσει θέματα, ότι δε θέλει να επηρεάσει, αλλά από την άλλη και οι άλλοι, καταλαβαίνουν κάτι άλλο. Μήπως τελικά αυτό που θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο το περνάμε με λάθος τρόπο;» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Η Νανά Παλαιτσάκη πρόσθεσε: «Για να τα λέει αυτά, σημαίνει ότι θέλει να προκαλέσει. Δε τα λέει γιατί δε θέλει να προκαλέσει κανέναν. Θέλει να δημιουργήσει θέμα και μετά την ενοχλεί που το δημιούργησε».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε από την πλευρά της: «Την αλήθεια σου άμα την πεις στο σαλόνι σου δεν υπάρχει θέμα, άμα την πεις όμως στο Youtube, συγγνώμη κιόλας, αλλά κάποιοι θα διαφωνήσουν. Αν η ίδια λέει ότι κάθε φορά που βγαίνει δημιουργείται αυτό, αν δε μπορεί να το σηκώσει, ας μην το κάνει. Δε το κάνει και με το ζόρι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου