Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ο Βαγγέλης Περρής «χτυπά» και την εκπομπή και την Ιωάννα και την Κωνσταντίνα»

"Μία γυναίκα που έχει παιδιά πρέπει να κάθεται σπίτι; Δικαίωμά της είναι να γυρίσει και να κάνει εκπομπή" σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο Βαγγέλης Περρής έριξε τα βέλη του εναντίον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ιωάννας Μαλέσκου, με αφορμή το νέο project «Tv stars παρουσιάστε». 

Η συζήτηση άναψε στο Mega Καλημέρα με την Αφροδίτη Γραμμέλη να απορεί με το σχόλιό του και να εκφράζει τη διαφωνία της.

«Έχω την εντύπωση πως ο Βαγγέλης πέταξε το καρφάκι του και μετά το πέρασε γυαλόχαρτο για να μην τσιμπάει πολύ» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να συνεχίζει:  «Το έχω πει πολλές φορές ότι η Ιωάννα έπεσε στα βαθιά. Πήγε κατευθείαν να έχει κεντρικό ρόλο σε εκπομπή. Την εκπομπή της στην Κρήτη την είχαμε δει μέσα από τον Μουτσινά».

«Δεν έχει κανένα θέμα ούτε με την κ. Μαλέσκου, ούτε με καμία κυρία. Ο Βαγγέλης Περρής τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά. Το θέμα του είναι με την Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη, το έχει δείξει με τη στάση του. Ήθελε πολύ να πει πως είναι μία εκπομπή περιθωρίου -και επειδή είναι αυτός ο άνθρωπος κι αυτό το μυαλό που ξέρει να φτιάχνει γρήγορα επιχείρημα στον αέρα- ήθελε να πει ότι δεν ψάχνετε παρουσιάστριες αλλά μοντελάκια» σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Νομίζω ότι χτυπά και την εκπομπή και την Ιωάννα και την Κωνσταντίνα. Εγώ δεν κατάλαβα. Μία γυναίκα που έχει παιδιά πρέπει να κάθεται σπίτι; Δικαίωμά της είναι να γυρίσει και να κάνει εκπομπή. Εγώ Βαγγέλη μου αγαπημένε μου, που εκτιμώ πολύ το σχόλιό σου και την ευφυία σου, διαφωνώ απόλυτα. Όταν θα γεννήσει το παιδί της, δεν μπορεί να γυρίσει και να δουλέψει;» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη και τον λόγο πήρε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία απευθύνθηκε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη:

Δειτε το βιντεο εδω

«Υποτιμάς τον εαυτό σου κάνοντας τον συνήγορο του Περρή. Βγαίνει, όμως, μισογύνης. Άρα, λες επειδή ο Βαγγέλης είναι θιγμένος και ριγμένος από τη διαχείριση που του έκαναν στο Open… Άρα, δεν είναι καθόλου αντικειμενικός».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου