Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Άναυδη η Ελένη Φουρέιρα με την ερώτηση της ρεπόρτερ για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο», λέει η Ελένη Φουρέιρα.

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ελένη Φουρέιρα, στο πλαίσιο της απονομής του διαμαντένιου δίσκου της. 

Η τραγουδίστρια μίλησε για αυτή τη μεγάλη της επιτυχία, την καθημερινότητα με το μωρό της, ενώ ξαφνιάστηκε με την ερώτηση που της έγινε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Έχω πάθει σοκ με όλο αυτό που συμβαίνει με τον δίσκο μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου, γιατί μόλις έβγαλα τον δίσκο, έμεινα έγκυος και με στήριξαν. Αν δεν ήταν η μαμά μου να κρατάει το μωρό, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι έχω κάνει», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με το μωρό.

Η Ελένη Φουρέιρα, μάλιστα, έμεινε άναυδη, όταν μία ρεπόρτερ τη ρώτησε για την άτυπη κόντρα της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για το ποιος θα πάρει πρώτος διαμαντένιο δίσκο.

Δειτε το βιντεο εδω

«Εγώ με τον Κωνσταντίνο είχα κόντρα; Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στα σάιτ. Δεν έχω κόντρα με τον Κωνσταντίνο, τον αγαπώ και κάνουμε συνέχεια χιούμορ. Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο», απάντησε η Ελένη Φουρέιρα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου