Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Δημήτρη Παπανώτα: «Κατανοώ την πικρία, βάλε όμως ένα στοπ»

"Με αυτόν τον ενθουσιώδη λόγο θα ξύνει πάντα μια πληγή που κυρίως θα είναι δική του" υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τη νέα αντίδραση που είχε ο Δημήτρης Παπανώτας για την τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην Αυτοψία σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωινό της Παρασκευής, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Μάλιστα, ο έμπειρος παρουσιαστής θέλησε να προτρέψει τον δημοσιογράφο να βάλει μια τελεία στο θέμα της αποπομπής του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κατανοώ την πικρία του Δημήτρη. Δηλαδή καταλαβαίνω ότι μπήκε σε αυτή τη λογική, έγινε αυτό που έγινε, θεωρεί ότι το χρησιμοποίησαν εσωκομματικά και συνέβη αυτό. Το κατανοώ. Έκανε ένα διορθωτικό και είπε γιατί είχε θυμώσει».

«Βάλε όμως ένα στοπ σε αυτό. Με τα περαιτέρω ή θα γίνεις ο πολέμιος ή προσπαθείς μονίμως να το ανακυκλώσεις. Το λέω με πολλή αγάπη απέναντι στον Δημήτρη. Εγώ στη θέση του, είτε θα πέρναγα στην αντίπερα όχθη και θα κήρυττα τον πόλεμο είτε, αφού διορθώνω και κάποια πράγματα, θα έβαζα μια τελεία».

«Θα έκανα ένα κείμενο τελειωτικό και ό,τι και να άκουγα, δεν θα απαντούσα. Τώρα, με την αναμόχλευση και τον λόγο του Δημήτρη που είναι ενθουσιώδης, άλλα θέλω να πω αλλά λέω πως είναι ενθουσιώδης, πάντα θα ανακύπτουν τέτοια θέματα και πάντα θα ξύνει μια πληγή που κυρίως θα είναι δική του πληγή. Διότι τα κόμματα είναι σκληρόπετσα και προχωράνε, όπως και η πραγματικότητα είναι σκληρόπετση και προχωράει» πρόσθεσε, επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη νέα του τοποθέτηση το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου