Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Ανθή Βούλγαρη: Η αποκάλυψη για την πιθανή υποψηφιότητα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου – «Μπορεί να το μάθουμε τη Δευτέρα»

"Αυτό είναι μία έκπληξη. Από 'κει και πέρα με την εκπομπή πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει".

Την Ανθή Βούλγαρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», λίγη μόλις ώρα μετά την ανακοίνωση πως το «MEGA Καλημέρα» αναμένεται να ολοκληρωθεί πρόωρα την 1η Μαΐου λόγω της προεκλογικής περιόδου που προκύπτει εν όψει των Ευρωεκλογών.

Η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου ρώτησε την παρουσιάστρια του «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την πιθανή διεύρυνση της ώρας προβολής της εκπομπής της μετά την τελευταία αυτή τηλεοπτική εξέλιξη, καθώς και για τη φήμη που θέλει και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να κατεβαίνει υποψήφιος Ευρωβουλευτής τον ερχόμενο Ιούνιο.

«Δεν ξέρουμε τίποτα, εμείς ακούσαμε αυτό που είπε η Ελεονώρα. Ούτε υπάρχει κάποια ανακοίνωση, ούτε μας έχουν ενημερώσει. Το μάθαμε σήμερα», δηλώνει η Ανθή Βούλγαρη.

«Από ‘κει και πέρα, πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα το δούμε όλοι στη συνέχεια, φαντάζομαι», προσθέτει.

«Εμείς ξεκινάμε 5:30, παιδιά. Αν το κανάλι αποφασίσει να ξεκινάμε 6, θα ξεκινάμε 6. Αν αποφασίσει 5 ή 7, θα ξεκινάμε τότε. Δεν ξέρουμε, αλήθεια. Σας το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Εμείς, εγώ και ο Ιορδάνης, είμαστε οι πλέον αναρμόδιοι», ξεκαθαρίζει στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη.

Δειτε το βιντεο εδω

«Αυτό είναι μία έκπληξη, που μπορεί να το μάθουμε τη Δευτέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ», απάντησε κλείνοντας τις δηλώσεις της η Ανθή Βούλγαρη, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να δούμε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου