Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα τρία πιο σπάνια ζώδια!

Με πόσα άτομα σε όλη τη γη το μοιράζεσαι; Σκέψου, υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και μόνο 12 ζώδια. 

Δεν είναι δυνατόν πχ όλοι οι Ζυγοί να είναι ακριβώς ίδιοι, έχουν κι άλλα στοιχεία στο ωροσκόπιό τους κι αυτός είναι κι ο βασικός λόγος που δε «βγαίνουν» πάντα οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

 Σε παλιότερο άρθρο είχαμε αναφέρει πότε γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά, άρα, ποιο είναι το πιο συνηθισμένο ζώδιο στο οποίο ανήκουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Ας δούμε τώρα ποια είναι τα πιο σπάνια ζώδια, σε αυτά, δηλαδή, που έχουν σημειωθεί οι λιγότερες γεννήσεις:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γύρω στις 20 Ιανουαρίου, ο Ήλιος «ταξιδεύει» στον Υδροχόο και παραμένει εκεί για ένα μήνα μέχρι να πάει στο επόμενο ζώδιο. Ο Ιανουάριος γενικά είναι αυτός που έχει τις λιγότερες γεννήσεις του έτους και αν υπολογίσουμε ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μικρότερος σε διάρκεια, όπου μέχρι τις 19 περιλαμβάνει το συγκεκριμένο ζώδιο, τότε δεν είναι τυχαίο που ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η περίοδος μεταξύ 21 Μαρτίου και 19 Απριλίου δείχνει επίσης να έχει τις λιγότερες γεννήσεις από τις υπόλοιπες του έτους κι αυτό είναι άξιο απορίας, μιας και αν αφαιρέσουμε 9 μήνες, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι άνθρωποι Δεν κάνουν σεξ ή τουλάχιστον όχι τόσο τακτικά! Καταρρίπτεται, λοιπόν, ο μύθος του ερωτισμού του καλοκαιριού ή μήπως η ζέστη επηρεάζει τη σεξουαλική διάθεση;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τέλος, το ζώδιο του Τοξότη το οποίο καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του Δεκέμβρη είναι επίσης ένα από τα πιο σπάνια. Σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου, είναι λιγότεροι εκείνοι που έχουν τα γενέθλιά τους μεταξύ 22 και 28 Νοεμβρίου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου