Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αυτά τα ζώδια δήθεν νοιάζονται για τους γύρω τους

 Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που πραγματικά δίνονται με όλη τους την καρδιά στους άλλους άλλους ανθρώπους όντας γεμάτα προσφορά και ουσιαστικό ενδιαφέρον

Οι άνθρωποι αυτοί είναι σπάνιοι, συγκινητικοί και από τη βάση τους αληθινοί και γενναιόδωροι.

 Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που ναι μεν σε ρωτούν πώς είσαι και τι νιώθεις αλλά το ενδιαφέρον είναι επίπλαστο και επιφανειακό κάτι που με την πρώτη στραβή γίνεται εμφανές.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι απογοητευτικοί, δεν μπορείς να βασιστείς πάνω τους και το κυριότερο όλων με ρηχά συναισθήματα.

 Ποια ζώδια είναι αυτά και γιατί θα πρέπει απέναντί τους να είμαστε επιφυλακτικοί;

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν έχει την ενέργεια και τον χρόνο να σε ακούσει. Μπορεί να σε ακούει, ωστόσο, εκείνη την ώρα σκέφτεται κάτι άλλο. Πώς πήγε το κολύμπι το μεσημέρι, πόσα χιλιόμετρα έτρεξε, τι θα κάνει αύριο μετά τη δουλειά. Το πραγματικό του ενδιαφέρον είναι μόνο για λίγους, οπότε εάν δεν ανήκεις σε αυτούς, ας το καλύτερα.

Παρθένος

Η Παρθένος δεν έχει υπομονή και δεν μπορεί να σχετίζεται με ανθρώπους που δεν υπολογίζει, άλλωστε είναι ένα από τα ζώδια που δεν θέλει πολλά πολλά με τους γύρω του. Δεν θα κάτσε ποτέ να ακούσει τα προβλήματα σου γιατί απλά δεν νοιάζεται. Εάν το κάνει και έχει διαφορετική άποψη από αυτά που λες, θα στο πει στα ίσα και με σκληρό τρόπο. Μην πεις καν στον κόπο να πεις τα προβλήματά σου.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, που μπορεί να εξαφανιστεί και χωρίς εξηγήσεις, θέλει να σου λέει για τα δικά του προβλήματα αλλά δεν έχει και πολλή όρεξη να ακούει τα δικά σου. Θα σε ακούσει στην αρχή και στη συνέχεια θα αλλάξει το θέμα γιατί έχει να πει κάτι που νομίζει ότι είναι καλύτερο.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει να δίνει την εντύπωση πως νοιάζεται για τους άλλους, έχοντας μια θετική στάση, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Εάν δεν είσαι πολύ καλός του φίλος, απλά θα σε ακούσει, θα σου δώσει δυο συμβουλές (του αρέσει αυτό) και θα συνεχίσει. Δεν θα νοιαστεί πραγματικά για εσένα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου