Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Δανάη Μπάρκα για πασίγνωστο παρουσιαστή: «Είναι σαν να παίρνουν ζωή προσβάλλοντας άλλους»

"Υπάρχουν ακόμα δυστυχώς σκληροί άνθρωποι, που θεωρούν ότι πρέπει να ξυπνάμε και να υποβαθμίζουμε ανθρώπους με τον τρόπο τους".

Την άποψή της για τα αρνητικά σχόλια και τον τρόπο που τα Μέσα διαχειρίζονται την προσωπική ζωή ορισμένων ανθρώπων εξέφρασε η Δανάη Μπάρκα. 

Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή τη συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη στην κάμερα της εκπομπής, τόνισε πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι στην ελληνική τηλεόραση που χρησιμοποιούν προσβλητικό λόγο για άλλα πρόσωπα.

«Δεν ξέρεις πώς να φερθείς, γιατί ακόμη κι αν έχεις αποφασίσει να κάνεις αυτή τη δουλειά, είναι πολύ αμήχανο. Είναι άλλο να εκτίθεσαι μέσω της δουλειάς σου και άλλο να σε περιμένει ένας δημοσιογράφος με αυτόν τον τρόπο – που πάντα είναι αγχωτικός – και να σε ρωτάει τι έχεις να πεις για το ένα και το άλλο», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Είδατε με πόσο σεβασμό έχει αντιμετωπιστεί το θέμα του διαζυγίου από τους δημοσιογράφους», παρατήρησε ο Άρης Καβατζίκης από την πλευρά του.

«Ήταν άλλη εποχή τότε, ήταν αδυσώπητα τα Μέσα. Τώρα είναι αδυσώπητα τα social media. Και τώρα μπορεί να μετανιώνουν κάποιοι για τις εκπομπές που κάνουν. Τώρα δεν υπάρχουν σκληροί άνθρωποι στην τηλεόραση;», απάντησε η Δανάη Μπάρκα και συμπλήρωσε με νόημα:

«Ακόμα υπάρχουν, δυστυχώς, άνθρωποι σκληροί που μάλλον παίρνουν ζωή προσβάλλοντας άλλους ή εκθέτοντας άλλους. Βλέπεις να υπάρχει όριο; Σκέψου τον άνθρωπο – χωρίς να πεις όνομα – που αναφέραμε στο break».

Δειτε το βιντεο εδω

«Δυστυχώς δεν υπάρχει πάντα όριο. Υπάρχουν και άνθρωποι που θεωρούν ότι πρέπει να ξυπνάμε και να προσβάλλουμε ανθρώπους, να υποβαθμίζουμε ανθρώπους με τον τρόπο τους. Είναι επιλογή του ίδιου του ανθρώπου. Φυσικά οι εποχές έχουν αλλάξει αλλά δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι – γιατί είναι θέμα χαρακτήρα – που θα ακολουθούν αυτή τη γραμμή», κατέληξε στο σχόλιό της η Δανάη Μπάρκα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου