Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Η αποκάλυψη Λιάγκα για την υγεία του τραγουδιστή

"Υπάρχουν δύο παράγοντες: αυτό που λένε οι μετρήσεις και η πραγματικότητα. Δύο φορές προσπάθησαν χθες και προχθές να τον ξυπνήσουν".

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Γιώργος Γεννηματάς. Στο Πρωινό την Τρίτη, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του.

«Έπαθε το έμφραγμα την Πέμπτη το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US. Έμεινε για περίπου 8 λεπτά με ανακοπή. Το κρίσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι πιθανές βλάβες. Έχω ένα καλό νέο.

Ο Δημήτρης Κόκοτας υπεβλήθη σε δύο αξονικές εγκεφάλου και μου λένε οι γιατροί ότι είναι πολύ αισιόδοξα τα νέα από τις δύο αξονικές. Δείχνουν ότι δεν υπάρχει βλάβη.

Τώρα, όμως, υπάρχουν δύο παράγοντες: αυτό που λένε οι μετρήσεις και η πραγματικότητα. Δύο φορές προσπάθησαν χθες και προχθές να τον ξυπνήσουν. 

Δειτε το βιντεο εδω

Αυτό γίνεται σιγά σιγά και σταδιακά και μέχρι εκεί που αντέχει. Δεν άντεξε τις δύο αυτές φορές να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τον ξανακοίμησαν οι γιατροί. θα επαναληφθεί κάποια στιγμή, σταδιακά», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου