Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Ο τραγουδιστής άνοιξε τα μάτια του

Ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του τραγουδιστή.

Ένας μήνας έχει περάσει από όταν ο Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκε νοσηλευόμενος στην εντατική του νοσοκομείου, έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη. 

Για πρώτη φορά, όμως, φαίνεται ότι τα νέα είναι ευχάριστα.

«Έγινε πραγματικά ένα θαύμα, ανατριχιάζω που το λέω. Ο Δημήτρης Κόκοτας πια δεν έχει μηχανική υποστήριξη, από χθες έχει ανοιχτά τα μάτια του και αναπνέει μόνος του χωρίς μηχανική υποστήριξη. Αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα και όπως λένε οι γιατροί, ήδη περάσαμε στο επόμενο στάδιο», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, την Μεγάλη Τρίτη.

«Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα επικοινωνία. Δηλαδή, όταν του μιλάνε δεν αντιδρά και δεν μπορεί ο ίδιος να μιλήσει ή να ψελλίσει κάτι. Ωστόσο, όπως λένε οι γιατροί, το γεγονός ότι φύγαμε από την καταστολή και αναπνέει μόνος του και έχει μια ήπια αντίδραση στα βαθιά ερεθίσματα, είναι μια πολύ μεγάλη πρόοδος», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μεταφέροντας το ρεπορτάζ, ο Θάνος Βάγιος ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν του είναι απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη, βασίζεται στη δική του αναπνοή και έχει μερικώς ανακτήσει τις αισθήσεις του. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου