Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Διονυσία Κούκιου: «Μου έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις, όχι μόνο τον Γιάννη Σπαλιάρα»

«Όταν βγήκα Star Ελλάς στην αρχή δεν κατάλαβα τι συμβαίνει, δεν είχα ποτέ ψώνιο να γίνω διάσημη», είπε η Διονυσία Κούκιου.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη η Διονυσία Κούκιου. 

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την εποχή που βγήκε Star Ελλάς, το λάθος που κάνουν όλοι με το όνομά της, το φλερτ από τους άντρες, αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Στο παιχνίδι ήταν η πρώτη φορά που με έκριναν κατά πρόσωπο και όχι πίσω από την πλάτη μου. Πήγα στο My Style Rocks με τον αέρα της πρώτης. Στην αρχή δεν έπαιρνα στα σοβαρά την κριτική», είπε αρχικά η Διονυσία Κούκιου.

Η Διονυσία Κούκιου είπε στη συνέχεια: «Όταν βγήκα Star Ελλάς στην αρχή δεν κατάλαβα τι συμβαίνει, δεν είχα ποτέ ψώνιο να γίνω διάσημη. Το μόνο που θυμάμαι από τα καλλιστεία, είναι ότι πεινούσα τρομερά. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα των καλλιστείων, η ζωή μου άλλαξε την επομένη μέρα. Το όνομά μου δεν το έγραφαν σωστά, Κούκιου με λένε και όχι Κουκίου».

Η Διονυσία Κούκιου ανέφερε επίσης: «Εξαργύρωσα τον τίτλο της Star Ελλάς, όμως αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα τα έκανα όλα αλλιώς. Από τα δέκα δημοσιεύματα που έχουν βγει για μένα, τα οκτώ δεν ισχύουν. Μου έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις που δεν είχα ποτέ. Μόνο τον Γιάννη Σπαλιάρα; Είναι κι άλλοι που δεν μπορώ να στους πω. Δεν με φλερτάρουν οι άνδρες. Από μικρή δεν δεχόμουν φλερτ. Στα ΜΜΕ θα συστήσω μόνο τον πατέρα του παιδιού μου, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Διονυσία Κούκιου ανέφερε: «Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις. Δεν βλέπετε τα χείλη μου, έτσι ήταν; Έχω πειράξει τα χείλη μου και δεν με απασχολεί τι λένε. Σε όποιον δεν αρέσει, αυτό είναι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου