Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Έδωσε κινητό στον πιτσιρικά να παίξει και αυτός τον έκανε expose με γυμνές φωτογραφίες

 Είναι μη σου τύχει! Δεκάδες, εκατοντάδες φορές δίνουμε το κινητό σε μικρά παιδιά για λίγες στιγμές ησυχίας και συνεργασίας. Δείτε τι έπαθε ο χριστιανός

Να μην σου τύχει: 4χρονος δημοσίευσε στα social media γυμνή φωτογραφία του πατέρα του.

Σκεφτείτε το για δεύτερη φορά όταν δώσετε στο παιδί σας το κινητό σας για να παίξει…

Πολλοί γονείς δίνουν στα παιδιά τους, τα κινητά τους τηλέφωνα για να παίξουν. Με αυτόν τον τρόπο τα διασκεδάζουν και παρόλο που εμείς δεν εγκρίνουμε τέτοιου είδους πρακτικές, τα κρατούν απασχολημένα όταν οι ίδιοι έχουν δουλειά.

Αυτό έκανε και ο μπαμπάς της σημερινής μας ιστορίας αλλά δεν ήξερε τι τον περίμενε. Γιατί εκείνος έδωσε το κινητό του στο παιδί για να παίξει και ο 4χρονος μπόμπιρας δημοσίευσε κατά λάθος φωτογραφία του πατέρα του στα social media… γυμνό.


Η σημερινή μας ιστορία από την μία μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια από την άλλη σκεφτήκαμε “πωπω τον καημένο τον άνθρωπο τι τον βρήκε”. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο πρώην αθλητής του NFL Eric Decker θέλοντας να κάνει ένα μπάνιο, αποφάσισε να δώσει το κινητό του στον 4χρονο γιο του για να παίζει.

Με αυτόν τον τρόπο το παιδί θα ήταν απασχολημένο όσο εκείνος έκανε το μπάνιο του. Ο μικρός λοιπόν ξεκίνησε να βγάζει selfie τον εαυτό του αδιαφορώντας φυσικά που ο πατέρας του έκανε μπάνιο στο φόντο. Κατά λάθος ανέβασε μία τέτοια selfie σε instagram story.

Το μόνο που ήθελε ο πρώην αθλητής του NFL Eric Decker ήταν να κάνει ένα γρήγορο ντους. Προκειμένου να απασχολήσει τον 4χρονο γιο του, λοιπόν, του έδωσε το κινητό του τηλέφωνο για να παίξει. Η μαμά του παιδιού παρόλο που έλειπε από το σπίτι ανακάλυψε πρώτη τι συνέβη.


Μία φίλη της, της έστειλε την ιστορία σε screenshot και της είπε “πήγαινε πάρε το κινητό από το παιδί”. Όταν έμαθε ο πατέρας τα καμώματα του παιδιού του είπε ότι όχι μόνο δεν θα του ξαναδώσει το κινητό αλλά θα αλλάξει και κωδικούς. Ο μικρός πάντως τις selfie τις ευχαριστήθηκε…

Παρακάτω βλέπουμε την συνομιλία ανάμεσα στην μητέρα και στην φίλη της μητέρας. Η φίλη της μητέρας λέει πως δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει με την φωτογραφία και πως αν δεν το ξέρει ότι έχει το κινητό του, να πάει να το πάρει η μητέρα τουλάχιστον.

Ο πατέρας δημοσίευσε την συνομιλία σε insta story του και είπε ότι θα αλλάξει κωδικούς στο κινητό…για σιγουριά. Όταν εμείς λέγαμε ότι τα παιδιά δεν πρέπει να παίζουν με τα κινητά σας δεν μας ακούγατε…

Τώρα πειστήκατε;

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου