Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου – Μπάρκα: «Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές»

"Το ότι είναι κάποιος αυθόρμητος δεν δικαιολογεί αυτό που λέει. Έχει πληγωθεί αλλά όταν μπλέκεις μέσα γονείς, βαραίνει".

Τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και όσα εξομολογήθηκε σχολίασαν το πρωινό της Παρασκευής (5/4) η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star.

 Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το επίμαχο και πολυσυζητημένο στα social και στις εκπομπές θέμα ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha, τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα.

«Νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα για την Κατερίνα, γιατί μέσα από την εκπομπή της τοποθετείται κατά καιρούς, αλλά μας έλυσε πολλές απορίες. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το θέμα του πρώην συντρόφου της και τη Δανάη Μπάρκα, γιατί η ίδια είχε επιλέξει να μην αναφερθεί», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου στην κουβέντα που άνοιξε στο πάνελ.

«Θεωρώ ότι μία ατάκα θα ανοίξει νέες… ιστορίες. Το «η μαμά μου εμένα έτσι με μεγάλωσε» και η λέξη «ανήθικο» που ακούστηκε είναι κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις», σχολίασε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η Κατερίνα λειτουργεί με το θυμικό, δεν μπαίνει σε καλούπια και αυτό που σκέφτεται το λέει εκείνη την ώρα», παρατήρησε η Μαίρη Αργυριάδου, με την Ελένη Χατζίδου να παρεμβαίνει:

«Το ότι είναι κάποιος αυθόρμητος δεν δικαιολογεί αυτό που λέει. Επειδή ό,τι κάνουμε είναι απόρροια της παιδείας που έχουμε λάβει από τους γονείς μας, δεν χρειάζεται να το τονίσεις. Ακόμη κι αν δεν ξέραμε ότι η μητέρα της Δανάης είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, το ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό».

Δειτε το βιντεο εδω

«Η μετάφραση είναι: οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές. Πρόκειται για μια κοπέλα που πληγώθηκε πάρα πολύ, σε αυτό είμαι μαζί της. Και πολύ ψύχραιμα αντέδρασε εδώ που τα λέμε», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Χατζίδου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου