Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη μητέρα της στον αέρα – «Λύγισαν» η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της

"Την έσφαξαν σαν το τραγί την κοπελίτσα όπως το παιδί μου! Τα σκουπίδια! Έχω πολύ μίσος μέσα μου!".

Στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, με αφορμή τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Τρίτης (2/4). 

Η κυρία Κούλα Αρμουτίδου προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά των αστυνομικών και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο σύστημα της Δικαιοσύνης.

«Απορώ πώς νιώθει αυτή η γυναίκα κάθε φορά που ακούει ότι μία κοπέλα χάνει τη ζωή της από έναν τέτοιο τύπο», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας πάσα στην άτυχη μητέρα να τοποθετηθεί για το ειδεχθές έγκλημα.

«Δυστυχώς, με την περίπτωση της Κυριακής ξαναθυμήθηκα την περίπτωση του δικού μου παιδιού. Με λυπεί και με θυμώνει ότι αυτό το βίαιο γεγονός συνέβη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ένας ποινικός αστυνομικός που έχει καταδικαστεί να φυλάει; Ποιος; Αυτός που ήταν μέσα σε ιστορία με πλαστά διαβατήρια; Τι σαθρό σύστημα είναι αυτό; Τι νόμοι; Να σφάζεται σαν τραγί μία κοπελίτσα μπροστά σε αστυνομικό τμήμα;», περιγράφει η κυρία Αρμουτίδου.

«Δεν θέλω να ακούω τη λέξη «καρατομήθηκαν». Νόμοι είναι αυτοί; Γι’ αυτό συμβαίνουν και θα συμβαίνουν όλα αυτά! Κι αυτές οι αστυνομικίνες, γυναίκες 60 χρονών, αντί να αγκαλιάσουν αυτό το κορίτσι που πήγε εκεί επειδή φοβόταν και κινδύνευε… το έδιωξαν; Δεν ντρεπόμαστε; Αν ήταν πολιτικάντηδες, δέκα περιπολικά θα είχαν στείλει! Αν αυτό συνέβαινε στη δική τους κόρη, τι θα έκαναν;», καταγγέλλει έξαλλη η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στον αέρα του Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον στην Αστυνομία. Έχω απόστρατο αδελφό αλλά δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους! Έτσι έδιωξαν και το δικό μου το παιδί! Τα σκουπίδια! Εκείνος ο αστυνομικός ο Πατρινός, έχω πολύ μίσος μέσα μου, και ο άλλος ο Αθηναίος! Πήγε το παιδί μου και δεν βρήκε προστασία!», συνέχισε η κυρία Αρμουτίδου, συγκινώντας τους πάντες στο πάνελ και την Κατερίνα Καινούργιου να δακρύζει.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου