Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Ετεοκλής Παύλου κατά Βαγγέλη Περρή: «Δεν το θεωρώ χιούμορ, ούτε μπορώ να το πάρω ανάλαφρα»

"Τις λέξεις "περιθώριο" και "αποτυχία" είναι άσχημο να τις ακούς για οποιονδήποτε άνθρωπο. Δεν είναι ωραίο να μιλάς έτσι".

Τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απασχόλησαν την παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης (3/4). Ο Ετεοκλής Παύλου κατακεραύνωσε τον γνωστό παρουσιαστή, που μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έκανε λόγο για «εκπομπές του περιθωρίου», αναφορικά με το «TV Stars Παρουσιάστε».

«Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένας άνθρωπος που έχει βαρύτητα η γνώμη του, προσπάθησα να δω πίσω από τα λόγια του. Κάπου όμως μου δημιουργήθηκε μία απορία, μου φάνηκε ότι είναι λίγο παραπάνω από σχολιασμός όλο αυτό. Τις λέξεις «περιθώριο» και «αποτυχία» είναι άσχημο να τις ακούς για οποιονδήποτε άνθρωπο… ότι θα κάνει κάτι περιθωριακό», ανέφερε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Σου λέει: δεν πήγε τότε με Ψινάκη και Γερμανού… θα πάει τώρα με αυτές;», παρατήρησε η Ελένη Χατζίδου.

«Υπάρχει μία διάθεση να μειώσεις έναν άνθρωπο στην προσπάθεια που πάει να κάνει», τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου αμέσως μετά.

«Ο τρόπος του Βαγγέλη Περρή δεν ήταν καθόλου ωραίος και σωστός. Αν θέλεις να πεις κάτι, μπορείς να το πεις διαφορετικά. Το να λες «άνθρωπος του περιθωρίου», να χρησιμοποιείς σπόντες, αιχμηρά σχόλια και να κρύβονται εκατό πράγματα πίσω από αυτά που λες… ε δεν είναι ωραίος τρόπος για κανέναν άνθρωπο», σχολίασε από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

«Για μένα η σκέψη είναι ξεκάθαρη. Δεν είναι ωραίο να μιλάς έτσι για ανθρώπους και για project, γιατί εργάζεται τόσος κόσμος από πίσω. Δεν το θεωρώ χιουμοριστικό, ούτε μπορώ να το πάρω ανάλαφρα. Να σκεφτόμαστε λίγο αν θα μας άρεσε να μιλήσουν για εμάς έτσι», κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου στο σχόλιό του για τον Βαγγέλη Περρή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου