Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Φαίη Σκορδά: «Η Μενεγάκη δεν είναι αυτή που είναι για το χρώμα των μαλλιών της, έχει ακολουθήσει τον σωστό δρόμο»

"Η Ελένη δεν θα επέλεγε ποτέ έναν δρόμο που θα ήταν "λίγος". Αν ήθελε να το παίξει το παιχνίδι, θα το έπαιζε. Δεν το κάνει όμως".

Τις δηλώσεις που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στους δημοσιογράφους σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και η παρέα του Fay’sTime το μεσημέρι της Παρασκευής (19/4). 

Την παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία κατά την αποχώρησή της από το στούντιο, με την ίδια να αρνείται παρ’ όλα αυτά να προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση για τη ρήξη στη συνεργασία της με τον σταθμό.

«Η Ελένη ποτέ δεν μιλάει μέσα από το αυτοκίνητο, να πει πράγματα που αφορούν στα επαγγελματικά της. Δεν νομίζω ότι θα έκανε τέτοιες τοποθετήσεις, γιατί το σωστό είναι ότι μία τέτοια ανακοίνωση πρέπει να την κάνει αρχικά το κανάλι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα επέλεγε ποτέ έναν δρόμο που θα ήταν «λίγος», δηλαδή να πει κάτι, να πετάξει μία σπόντα», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Αν ήθελε ακόμα και τώρα να κάνει την άλλη μέρα 20%, θα μπορούσε χθες να βγει και να αρχίσει να λέει. Αυτό εννοώ. Αν ήθελε να το παίξει το παιχνίδι, θα το έπαιζε. Δεν το κάνει όμως. Βγήκε και δεν είπε τίποτα και αυτό είναι η Ελένη Μενεγάκη», σημειώνει η Φαίη Σκορδά για τη στάση που επέλεξε να κρατήσει η συνάδελφός της.

Δειτε το βιντεο εδω

«Η Ελένη δεν είναι η Ελένη για το χρώμα των μαλλιών της αλλά γιατί έχει μία επαγγελματική συνέπεια. Ο δρόμος που έχει ακολουθήσει είναι ο σωστός, χωρίς καρφιά», υπογραμμίζει η Φαίη Σκορδά επί του θέματος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου