Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Φαίη Σκορδά: Ξέσπασε σε δάκρυα on air και διέκοψε τις δηλώσεις της

"Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο..." ψέλλισε η Φαίη Σκορδά για να ξεσπάσει σε δάκρυα!

Την Φαίη Σκορδά συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία, το βράδυ της Μ.

 Δευτέρας, σε event που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο για το Make a wish. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του ΣΚΑΪ είχε μια πολύ φορτισμένη στιγμή την ώρα που έκανε τις δηλώσεις της.

Ειδικότερα, αρχικά, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια της ευχής, είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και σε 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο του Make a Wish. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ και συγκινούμαι και γω γιατί, καθώς ερχόμουν, συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία τα είχα γνωρίσει μικρά και κάποια ήταν στις αγκαλιές. Παιδιά ευχής που τώρα έχουνε μεγαλώσει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο».

«Δεν ξεχωρίζω κάποια εκπλήρωση ευχής περισσότερο. Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων».

«Το δικό σας φως για να μην χάνετε το δρόμο σας ποιο είναι» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να ξεκινήσει η παρουσιάστρια να μιλάει αλλά να μην μπορεί να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση, να διακόψει για λίγο τις δηλώσεις και να μαζέψει τα δάκρυα της. «Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο…».

«Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά. Και από τα δικά μου παιδιά και όλα τα παιδιά που είναι εδώ» απάντησε, ύστερα από την σύντομη διακοπή, η Φαίη Σκορδά στις τηλεοπτικές της δηλώσεις.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου